Α.Σ.Ε. στην ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας: Για το αποτέλεσμα των εκλογών

Προβολή εκτυπώσιμης μορφήςΑποστολή σε φίλοPDF version

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΜΕ ΝΟΤΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

 

18ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ - 2017

 

17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ - 2015

Ψήφισαν

563

 

 

 

588

 

 

Άκυρα – Λευκά

12

 

 

 

18

 

 

Έγκυρα

551

 

 

 

570

 

 

 

ΨΗΦΟΙ

ΠΟΣΟΣΤΑ

ΑΝΤΙΠΡ.

ΠΟΣΟΣΤ. ΔΙΑΦΟΡΑ

ΨΗΦΟΙ

ΠΟΣΟΣΤΑ

ΑΝΤΙΠΡ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

116

21,1%

1

6,2%

85

14,9%

-

ΣΥΝ.Ε.Κ.

195

35,4%

2

-20,2%

317

55,6%

4

ΠΑΡΕΜΒ.

116

21,1%

1

-1,4%

128

22,5%

2

ΑΝΕΞ. ΡΙΖΟΣΠ. ΠΡΩΤΟΒ.

74

13,4%

1

 

 

 

 

Δ.Α.Κ.Ε.

50

9,1%

1

2,8%

37

6,3%

-

 

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 18ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλες τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που στήριξαν με την ψήφο τους την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών, το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ, δυναμώνοντάς μας αποφασιστικά σε μια περίοδο που η επίθεση ενάντια στην εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα επεκτείνεται και σε 4ο Μνημόνιο και μάλιστα με κυβέρνηση της «αριστεράς», ενώ προχωρούν αποφασιστικά όλες οι αναδιαρθρώσεις περεταίρω αντιδραστικοποίησης στο κράτος και στην εκπαίδευση ειδικότερα. Όλα στην υπηρεσία του κεφαλαίου, όλα εναντίον του λαού!

Η χαμηλή συμμετοχή στις εκλογές εξακολουθεί να αποτελεί το πιο ανησυχητικό στοιχείο. Η ανοδική πορεία της ΔΑΚΕ (από θέση εν αναμονή κυβερνητικού συνδικαλισμού) είναι επίσης ανησυχητική. Ο δρόμος της παραίτησης και της απραξίας είναι δρόμος της μοιρολατρίας, της απογοήτευσης, της υποταγής. Εκεί θέλουν να μας οδηγήσουν για να τσακίσουν ό,τι δικαίωμα έχει απομείνει. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι.

Ο δρόμος ο δικός μας δεν μπορεί να είναι άλλος από την αλλαγή των συσχετισμών και την ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος. Η συμμετοχή και ο αγώνας για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας, η οργάνωση της αντεπίθεσης μας ενάντια στη βάρβαρη αντιεκπαιδευτική - αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης – Ε.Ε. - πλουτοκρατίας, είναι ο δικός μας μονόδρομος.

Σας καλούμε, να συμμετέχετε ακόμα πιο αποφασιστικά, πιο μαζικά στην ανασύνταξη του κινήματος, απαλλαγμένοι από τον κυβερνητικό συνδικαλισμό (ΣΥΝΕΚ) και τα κάθε είδους δεκανίκια του, βάζοντας στο περιθώριο το σύνολο των δυνάμεων που οδήγησαν το κίνημα σε ήττες και αδιέξοδα όλα τα χρόνια της καπιταλιστικής κρίσης, τον ΣΥΡΙΖΑ 2 – Ανεξ. Ριζοσπ. Πρωτοβ. καθώς και τις Παρεμβάσεις – ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που τα έδωσαν όλα για την κυβερνητική εναλλαγή, καλλιεργώντας σκοπίμως αυταπάτες στο λαό για δήθεν φιλολαϊκές λύσεις εντός των τειχών του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος. Να ξεμπερδέψουμε με όλους τους μασκαρεμένους αντιπροσώπους του κεφαλαίου που ενσταλάζουν στο λαό το δηλητήριο του συμβιβασμού, της ταξικής συνεργασίας. Να συμβάλουμε όλοι στην οργάνωση της λαϊκής αντεπίθεσης, στην ισχυροποίηση του Π.Α.ΜΕ.

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΜΑΧΗ!

ΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!

ΣΤΙΣ 17 ΜΑΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!

AttachmentSize
_10-Μαϊ-17.doc73 KB