24 Ιούνη: Πανελλαδική Διαδήλωση Στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ

Ανάλογες αποφάσεις έχουν πάρει και οι:

ΕΛΜΕ: Α΄ Θεσσαλονίκης, Γ΄ Αθήνας, Κέρκυρας, Γ΄Θεσσαλονίκης, Ε΄Θεσσαλονίκης

ΣΕΠΕ: Κέρκυρας

Σωματεία Ιδιωτικού Τομέα: ΣΕΦΙΕ

Από την Ουκρανία, τη Μαύρη Θάλασσα, τα Βαλκάνια και το Αιγαίο έως την Ανατολική Μεσόγειο, την Εγγύς και Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, ο αέρας μυρίζει μπαρούτι. Ο πόλεμος στη Συρία, στον οποίο μπλέκονται ισχυρές καπιταλιστικές δυνάμεις, συνεχίζεται. Στα Βαλκάνια ανάβουν νέες φωτιές. Οι ιμπεριαλιστές ξαναμοιράζουν τη Γη με των λαών το αίμα. Γι' αυτό καλλιεργούν τις εθνικιστικές και θρησκευτικές έχθρες ανάμεσα στους λαούς. Στα Βαλκάνια έχουμε ζήσει την εμπειρία του αιματηρού και καταστροφικού διαμελισμού κρατών με τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, την αλλαγή των συνόρων.

Στους ανταγωνισμούς εμπλέκονται ισχυρές δυνάμεις, όπως οι ΗΠΑ, η ΕΕ, η Ρωσία, αλλά και κυβερνήσεις άλλων χωρών με στόχο το μοίρασμα των πετρελαίων, του φυσικού αερίου, των δρόμων μεταφοράς Ενέργειας και των αγωγών, των αγορών, σε όφελος των συμφερόντων των μονοπωλιακών ομίλων τους.

Περισσότερα

Σ.Ε.Π.Ε. «Ρόζα Ιμβριώτη» : Για το μπλοκάρισμα της Αξιολόγησης - Για την παραλαβή των βιβλίων

Προβολή εκτυπώσιμης μορφήςΑποστολή σε φίλοPDF version

83ο Ενημερωτικό

1. ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Με βάση τις συλλογικές αποφάσεις του Συλλόγου μας «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ», του Κλάδου μας αλλά και όλων των Δημοσίων Υπαλλήλων μπλοκάρουμε τις διαδικασίες της αξιολόγησης, όπως κάναμε και πολλές φορές στο παρελθόν.

Στις 20 Ιούνη δηλώνουμε όλοι Απεργία- ΑΠΟΧΗ και δε συμμετέχουμε στην αξιολόγηση των υποψηφίων Δ/ντών – Δ/ντριών, αρχή και της δικής μας αξιολόγησης.

Δείτε Ενημερωτικά 79, 80, 82 του Συλλόγου (sylimvrioti.gr). Τέλος, απαντώντας ξανά σε ερωτήσεις, διευκρινίζουμε ότι την Τρίτη 20 Ιούνη πάμε όλοι στα σχολεία μας και: ​

  1. Δηλώνουμε ΑΠΟΧΗ από κάθε διαδικασία αξιολόγησης.
  2. Δεν παραλαμβάνουμε και δε συμπληρώνουμε κανένα φύλλο αξιολόγησης.
  3. Δεν υπογράφουμε κανένα πρακτικό της Διεύθυνσης.
  4. Καταθέτουμε και υπογράφουμε ΜΟΝΟ το πρακτικό του Συλλόγου (ή όποιο άλλο δηλώνει την αποχή μας).
  5. Στέλνουμε το αποτέλεσμα της ειδικής συνεδρίασης των συνυπηρετούντων μόνιμων εκπαιδευτικών του κάθε σχολείου στο email του Συλλόγου μας ή ενημερώνουμε το Δ.Σ.

2. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Με βάση την εγκύκλιο (1/6/2017- Φ31/92330/Δ1) τα σχολεία καλούνται να ορίσουν υπεύθυνους (και αντικαταστάτες) για την παραλαβή βιβλίων στα μέσα Ιουλίου και Αυγούστου! Και μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την εγκύκλιο, οι υπεύθυνοι, οφείλουν να είναι σε εγρήγορση από 17 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου και από 21 Αυγούστου έως 8 Σεπτεμβρίου και να παρουσιαστούν σε διάστημα 2-3 ημερών από τη στιγμή που θα λάβουν σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα!

Η παραπάνω εγκύκλιος μας προβληματίζει, οι προτάσεις αυτές του Υπουργείου δεν είναι αθώες και μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι κάτι άλλο κρύβουν, φυσικά σε βάρος μας !

Το ΔΣ του Συλλόγου δηλώνει ξεκάθαρα ότι κανένας συνάδελφος δεν μπορεί να οριστεί ή να υποχρεωθεί να κάνει παραλαβή βιβλίων μέσα στο καλοκαίρι. Εννοείται ότι αρνούμαστε να δηλώσουμε υπεύθυνοι παραλαβής των βιβλίων.

Η παραλαβή ζητάμε να γίνει ως 21 Ιουνίου και 1 – 10 Σεπτεμβρίου, όπως τόσα χρόνια γινόταν.

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος               Η Γ. Γραμματέας

 

Κοπριτέλης Απόστολος      Γλαβίνα Σουζάνα

 

AttachmentSize
83ο Ενημ. Για το μπλοκάρισμα της αξιολόγησης - Για την παραλαβή των βιβλίων 20.6.2017.doc154 KB