24 Ιούνη: Πανελλαδική Διαδήλωση Στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ

Ανάλογες αποφάσεις έχουν πάρει και οι:

ΕΛΜΕ: Α΄ Θεσσαλονίκης, Γ΄ Αθήνας, Κέρκυρας, Γ΄Θεσσαλονίκης, Ε΄Θεσσαλονίκης

ΣΕΠΕ: Κέρκυρας

Σωματεία Ιδιωτικού Τομέα: ΣΕΦΙΕ

Από την Ουκρανία, τη Μαύρη Θάλασσα, τα Βαλκάνια και το Αιγαίο έως την Ανατολική Μεσόγειο, την Εγγύς και Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, ο αέρας μυρίζει μπαρούτι. Ο πόλεμος στη Συρία, στον οποίο μπλέκονται ισχυρές καπιταλιστικές δυνάμεις, συνεχίζεται. Στα Βαλκάνια ανάβουν νέες φωτιές. Οι ιμπεριαλιστές ξαναμοιράζουν τη Γη με των λαών το αίμα. Γι' αυτό καλλιεργούν τις εθνικιστικές και θρησκευτικές έχθρες ανάμεσα στους λαούς. Στα Βαλκάνια έχουμε ζήσει την εμπειρία του αιματηρού και καταστροφικού διαμελισμού κρατών με τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, την αλλαγή των συνόρων.

Στους ανταγωνισμούς εμπλέκονται ισχυρές δυνάμεις, όπως οι ΗΠΑ, η ΕΕ, η Ρωσία, αλλά και κυβερνήσεις άλλων χωρών με στόχο το μοίρασμα των πετρελαίων, του φυσικού αερίου, των δρόμων μεταφοράς Ενέργειας και των αγωγών, των αγορών, σε όφελος των συμφερόντων των μονοπωλιακών ομίλων τους.

Περισσότερα

Σ.Ε.Π.Ε "Γ. Σεφέρης": Όλοι και όλες στην Απεργία!

Προβολή εκτυπώσιμης μορφήςΑποστολή σε φίλοPDF version

Η επιτυχία της απεργίας κρίνεται από τη δική σου συμμετοχή

Δείξε τη δύναμή σου !

Δώσε τη δική σου απάντηση στα νέα αντιλαϊκά μέτρα, στην κοροϊδία των αντι – μέτρων, στην κάλπικη θεωρία της εθνικής ομοψυχίας για την ανάκαμψη της οικονομίας απέναντι στην «επιτροπεία» και την «κατοχή» των δανειστών που βγάζει λάδι τους ντόπιους μεγαλοεπιχειρηματίες.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει συμφωνήσει τα μέτρα με το «κουαρτέτο» για να διασφαλιστούν παραπέρα τα κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων, αφαιρώντας από το λαϊκό εισόδημα ακόμα 3,6 δις τον χρόνο . Εσύ δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα με τους βιομήχανους, τους τραπεζίτες και τους εφοπλιστές.

Η κυβέρνηση προχωρά ακάθεκτη για το 4ο μνημόνιο κι ενώ πανηγυρίζει για «εξιτήριο» από την κρίση, μειώνει κι άλλο το αφορολόγητο και τις συντάξεις, χτυπάει συνδικαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα, καταργεί τα κοινωνικά επιδόματα , ιδιωτικοποιεί τη ΔΕΗ, καταργεί την κυριακάτικη αργία, αυξάνει το ωράριο των εκπαιδευτικών, προωθεί τη νέα «καλή» αξιολόγηση στο δημόσιο, συνεχίζει την πολιτική των μηδενικών διορισμών, δρομολογεί ακόμη περισσότερες απολύσεις αναπληρωτών.....

Μην ανέχεσαι να σε μετράνε σε αυτούς που συμπαραστέκονται στις «σκληρές» διαπραγματεύσεις της Κυβέρνησης. Μην αφήνεις τα «αντιπολιτευτικά» κόμματα που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο να λαϊκίζουν στις πλάτες σου. Τον ίδιο δρόμο «ανάπτυξης» σου τάζουν.

Πάλεψε ενάντια στην απογοήτευση των κυβερνητικών λύσεων, τη μοιρολατρία της αναποτελεσματικότητας των αγώνων που σε οδηγεί στην απεργοσπασία και την ηττοπάθεια.

ΑΠΑΙΤΗΣΕ

ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ ΤΩΡΑ

ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

 

ΑΓΩΝΙΣΟΥ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

AttachmentSize
80.17_ΜΑΙΟΥ ΑΠΕΡΓΙΑ.doc40 KB
17 Μαη.jpg2.59 MB