Σ.Ε.Π.Ε. "Ρόζα Ιμβριώτη": 2η τακτική Γ.Σ. του Συλλόγου

Προβολή εκτυπώσιμης μορφήςΑποστολή σε φίλοPDF version

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, με βάση τα άρθρα 13 και 31 του καταστατικού, σας καλεί στη 2η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, την Τετάρτη 24 του Μάη 2017, στο 2ο Δημοτικό Αθηνών (Δαμάρεως 65, Παγκράτι), με θέματα την Ημερήσια Διάταξη της 86ης Γ.Σ. της ΔΟΕ:

ΘΕΜΑ 1ο : Ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στη δημόσια εκπαίδευση.

 

ΘΕΜΑ 2ο: Συζήτηση της Ημερήσιας Διάταξης της 86ης Γ.Σ. της ΔΟΕ (θα σας σταλεί μόλις έρθει από ΔΟΕ)

 

ΘΕΜΑ 3ο: Εκλογές για ανάδειξη αντιπροσώπων του Συλλόγου για την 86η Γ.Σ. της ΔΟΕ, οι οποίοι θα αποφασίσουν τις θέσεις του Κλάδου, θα εκλέξουν το νέο Δ.Σ. της ΔΟΕ και αντιπροσώπους για το 37ο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ.

Η συζήτηση των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης θα γίνει από 9.00 π.μ. ως τις 12.30. Η ψηφοφορία για την εκλογή των αντιπροσώπων θα γίνει από 12.30 ως 18.00.

Δικαίωμα λόγου, ψήφου και υποβολής υποψηφιότητας έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου. Τα ψηφοδέλτια θα σταλούν στο Δ.Σ. ως την Παρασκευή 19 Μάη 2017 το μεσημέρι στο email του Συλλόγου.

Μέλη του Συλλόγου μας είναι ή μπορούν να γίνουν όσοι εκπαιδευτικοί εργάζονται στα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία του Συλλόγου μας, με οποιαδήποτε ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ (μόνιμοι, αποσπασμένοι, μεταταγμένοι, αναπληρωτές, ΕΣΠΑ).

Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν εγγραφεί ακόμα στο Σύλλογό μας τους καλούμε να γραφτούν μέχρι την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης 24/5/2017, ως τις 12 το μεσημέρι. ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι σ/φοι δεν είναι μέλη του Συλλόγου μας, οφείλουν στις 24/5 να εργάζονται στα σχολεία τους.

Για την ημέρα αυτή έχουμε αιτηθεί συνδικαλιστική άδεια για τα μέλη του Συλλόγου.

Θυμίζουμε, η συνδρομή είναι για τους μόνιμους 25 € (22 για τη ΔΟΕ και 3 για το Σύλλογο) και για τους αναπληρωτές 15 €. Για τους αναπληρωτές που προσλήφθηκαν μετά την 1 Γενάρη 2017 η συνδρομή είναι 7 € (από τη συνδρομή των αναπληρωτών ο Σύλλογος δεν κρατάει τίποτα).

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος στη Γ. Σ. και στις εκλογές για την ανάδειξη των Αντιπροσώπων της 86ης ΓΣ του Κλάδου που θα εκλέξουν και το νέο ΔΣ της ΔΟΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Το μοναδικό μας όπλο, απέναντι στην πολύπλευρη επίθεση που δεχόμαστε είναι το Σωματείο μας.

Και χρειάζεται να το στηρίξουμε αλλά και να το υπερασπιστούμε, σήμερα που η κυβέρνηση απεργάζεται τρόπους για το χτύπημα των συνδικάτων και του κινήματος συνολικά.

AttachmentSize
67ο Ενημ. Δεύτερη ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Συλλόγου μας & εκλογές αντιπροσώπων 86ης ΓΣ ΔΟΕ 24 Μάη 25.4.2017.doc157 KB