Παρέμβαση σε σεμινάριο διευθυντών για την αυτοαξιολόγηση από τους ΣΕΠΕ "Ελλη Αλεξίου", "Σεφέρη", "Σωκράτη" κι Αιγάλεω

22/05/2018 - 14:20

Παρέμβαση Προέδρου Σωκράτη σεμινάριο Διευθυντών για αυτοαξιολόγηση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δυναμική παρέμβαση πραγματοποίησαν εκπαιδευτικά σωματεία της Αττικής («Έλλη Αλεξίου» , «Σωκράτης», «Γ. Σεφέρης» και Σύλλογος  Π.Ε. Αιγάλεω) στο σεμινάριο που διοργάνωσε η Πανελλήνια Επιστημονική Ένωση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων για την «Αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας», το Σάββατο 19  Μάη στο Περιστέρι.

Λίγο πριν τη ψήφιση του νομοσχέδιου για τις Νέες δομές στην Εκπαίδευση που στοχεύει σε περικοπές δαπανών, στην υποβάθμιση της Ειδικής Αγωγής(κατάργηση ΚΕΔΔΥ) και στην προώθηση της αξιολόγησης, το σεμινάριο της Ένωσης  Διευθυντών έρχεται να στηρίξει τα προωθούμενα αντιεκπαιδευτικά  νέα μέτρα.

Τα μέλη των εκπαιδευτικών σωματείων ζήτησαν από τους παρευρισκόμενους διευθυντές να συνταχθούν με τις αποφάσεις των Συλλόγων τους για «αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης σε όλα τα επίπεδα» και να αρνηθούν  το ρόλο που τους ετοιμάζει η κυβέρνηση στην υλοποίηση της  αντιλαϊκής της πολιτικής που τσακίζει μορφωτικά και εργασιακά δικαιώματα.

Η συνέχιση του σεμιναρίου της Ένωσης Διευθυντών παρά το κάλεσμα των Σωματείων δεν αφήνει περιθώρια για αυταπάτες και εφησυχασμό.!!!

Καλούμε τα σωματεία να πάρουν μέτρα και να οργανώσουν τον αγώνα για το μπλοκάρισμα κάθε είδους διαδικασίας αξιολόγησης.

Όλοι στην  απεργία 30 Μάη στην Αθήνα πλ. Ομόνοιας 10:30 π.μ.

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΤΟ  ΔΣ

Το βίντεο που επισυνάπτεται είναι από την Παρέμβαση του
Προέδρου του ΣΕΠΕ "Ο Σωκράτης" Αποστόλη Παπαγιαννόπουλου

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα