ΣΕΠΕ Λήμνου: Δημιουργία νέας οργανικής θέσης για εκπαιδευτικό πληροφορικής στα δημοτικά σχολεία της Λήμνου

08/04/2019 - 16:27

Όπως φαίνεται από τα οργανικά κενά για τις μεταθέσεις που καθόρισε η πλειοψηφία του ΠΥΣΠΕ Λέσβου, εμφανίζεται ένα πλεόνασμα σε εκπαιδευτικό πληροφορικής, στα δημοτικά σχολεία της Λήμνου.

  Συγκεκριμένα, οι οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών πληροφορικής (ΠΕ86) που έχουν δοθεί για τα δημοτικά σχολεία της Λήμνου είναι 2, τη στιγμή που οι ανάγκες των σχολείων σύμφωνα με τα υπάρχοντα τμήματα είναι για τρεις εκπαιδευτικούς πληροφορικής.

  Επισημαίνουμε ότι σύμφωνα με τις θέσεις του κλάδου και του Συλλόγου μας για να καθορίζονται τα τμήματα με βάση την αναλογία ενός εκπαιδευτικού ανά 15 μαθητές στην Α’ και Β’ τάξη και ενός εκπαιδευτικού ανά 20 μαθητές στις υπόλοιπες τάξεις του δημοτικού σχολείου, οι ανάγκες σε εκπαιδευτικούς πληροφορικής είναι πολύ μεγαλύτερες.

  Με βάση τα παραπάνω, απαιτούμε τη δημιουργία νέας οργανικής θέσης για εκπαιδευτικό πληροφορικής (ΠΕ86) για τα δημοτικά σχολεία της Λήμνου (Β΄ Λέσβου).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                    Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΔΥΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                                                                                             ΚΑΤΕΒΑΙΝΙΔΟΥ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα