Σ.Ε.Π.Ε. ΛΗΜΝΟΥ:Κάλεσμα σε νέα απεργιακή κινητοποίηση

12/01/2019 - 21:25

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Χαιρετίζουμε τα 59 μέλη του Συλλόγου μας που απέργησαν την Παρασκευή 11/1, καθώς και όλες και όλους που συμμετείχαν στη σύσκεψη των αναπληρωτών, στη Γενική Συνέλευση και στην απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία ΟΤΕ!

Συνεχίζουμε τον αγώνα και σας καλούμε να συμμετέχετε ακόμα πιο μαζικά στη νέα 24ωρη πανεκπαιδευτική απεργία τη Δευτέρα 14/1, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου στη Βουλή και στη κοινή συγκέντρωση με την ΕΛΜΕ στην πλατεία ΟΤΕ στις 11 π. μ.

Παράλληλα, καλούμε όσες και όσους θέλουν να συμμετέχουν στην πανελλαδική πανεκπαιδευτική συγκέντρωση στη Βουλή την ημέρα αυτή να το δηλώσουν άμεσα στον πρόεδρο του Συλλόγου μας (τηλ. 6938180514) μέχρι αύριο Κυριακή 13/1 στις 12 το μεσημέρι για να κανονίσουμε έγκαιρα για τα εισιτήρια. Ο Σύλλογός μας θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ :

  • Πάρτε πίσω τώρα το σχέδιο νόμου λαιμητόμο!

  • Δε διαπραγματευόμαστε τη δουλειά ούτε ενός αναπληρωτή, δεν παζαρεύουμε ούτε µια ώρα δουλειάς κανενός συναδέλφου.

  • Μονιμοποίηση εδώ και τώρα όλων των συμβασιούχων – αναπληρωτών συναδέλφων που εργάζονται τα τελευταία χρόνια στην εκπαίδευση. Κανένας απολυμένος!

  • Κατάργηση του νόμου ν. 3848 (νόμος Διαμαντοπούλου) και όλου του αντιδραστικού νομοθετικού πλαισίου, που οδηγεί σε λογική προσόντων για τους διορισμούς. Το πτυχίο να είναι το μοναδικό εφόδιο για την εργασία.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Καταδικάζουμε την άγρια κυβερνητική καταστολή της κυβέρνησης ενάντια στη μεγαλειώδη διαδήλωση στην Αθήνα την Παρασκευή 11/1. Το ΔΣ του Συλλόγου μας θα δώσει στη δημοσιότητα σχετική καταγγελία στο πνεύμα του δελτίου τύπου της πανελλαδικής σύσκεψης Συλλόγων, ΕΛΜΕ και Επιτροπών Αγώνα Αναπληρωτών, στην οποία συμμετείχε και ο Σύλλογός μας και το οποίο σας επισυνάπτουμε.

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                                         Μαδυτινός Κωνσταντίνος                                                            Κατεβαινίδου Γεσθημανή                                                         

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα