ΣΕΠΕ "Ο Σωκράτης": Κάλεσμα σε σύκεψη αναπληρωτών την 1/10

24/09/2018 - 15:22

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

Συνάδελφοι,

η εργασιακή ομηρία, η κινητικότητα, η ευελιξία στις εργασιακές σχέσεις και τα κουτσουρεμένα δικαιώματα είναι η πεμπτουσία της «κανονικότητας» που προασπίζεται η κυβερνητική πολιτική. Το αυτονόητο δικαίωμα της μόνιμης και σταθερής εργασίας με πλήρη δικαιώματα και η κάλυψη των κενών στα σχολεία, για τη διασφάλιση των μορφωτικών δικαιωμάτων των παιδιών και μαθητών μας, δεν έχουν καμιά θέση στο πλαίσιο των «ματωμένων» πλεονασμάτων της κυβερνητικής πολιτικής.

Συναδέλφισσα/ε, η μόνιμη και σταθερή δουλεία είναι εφικτή για όλους μας, αρκεί να την διεκδικήσουμε! Μπορεί η στάση των ηγεσιών ΔΟΕ - ΟΛΜΕ να προκαλεί απογοήτευση, ακόμα και την οργή σου, η λύση όμως δε βρίσκεται στην αποστασιοποίηση από το σωματείο σου ή στη δημιουργία ξεχωριστών σωματείων των διάφορων υποομάδων αναπληρωτών, που υπάρχουν στον χώρο. Το «διαίρει και βασίλευε», που εντέχνως προωθεί η κυβέρνηση και το Υπουργείο, μέσω της «φιλολογίας» για διαμόρφωση κριτήριων μονιμοποίησης, είναι παλιά τακτική που σας καλούμε να αντιπαλέψουμε. Οι ανάγκες στην εκπαίδευση είναι τεράστιες και υπάρχει χώρος για όλους τους συμβασιούχους εκπαιδευτικούς. Μέσα από το σωματείο μας δίνουμε τη μάχη ενιαία, μόνιμοι, αναπληρωτές και γονείς.

Το  Δ.Σ του  συλλόγου Π.Ε Αν. Αττικής  “Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ”  καλεί τους συνάδελφους αναπληρωτές του Συλλόγου μας  σε σύσκεψη, για να συζητήσουμε για τα προβλήματα που γεννούν οι κυβερνητικές επιλογές, να προγραμματίσουμε την παραπέρα δράση μας αλλά και να τονίσουμε/υπογραμμίσουμε τα εργασιακά μας δικαιώματα (διδακτικό ωράριο, παραμονή στη σχολική μονάδα κ.λ.π.) που σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να καταστρατηγούνται.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Π.Ε. Αν. Αττικής «ο Σωκράτης» καλεί τους συνάδελφους αναπληρωτές στο 3ο Δημοτικό Σχ. Αχαρνών (Λιοσίων 42) τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου στις 18:30

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

         Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         H  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ                   ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΟΥΤΑ

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα