ΣΕΠΕ "Ρόζα Ιμβριώτη": Για τις συνδρομές των μελών μας

06/11/2018 - 15:58

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. έχει αποφασίσει να συγκεντρώσει τις συνδρομές των μελών του Συλλόγου μας για τη συνδικαλιστική χρονιά 2018 – 2019 ως τέλος Νοέμβρη, για να επικαιροποιηθεί έτσι και το Μητρώο με τα μέλη του Συλλόγου μας.

Η συνδρομή των μελών και για το συνδικαλιστικό έτος 2018-2019  παραμένει για τους μόνιμους 25 € (22 για τη ΔΟΕ και 3 για το Σύλλογο), για τους αναπληρωτές πλήρους ωραρίου 15 € και μειωμένου ωραρίου 7 € (και τα 15 και τα 7 αντίστοιχα είναι για τη ΔΟΕ, ο Σύλλογος δεν κρατάει τίποτα από τους αναπληρωτές).

Τρόποι πληρωμής συνδρομής:

  • Το Δ.Σ. καλεί όλους τους συναδέλφους να πληρώσουν τη συνδρομή τους τη μέρα των εκλογών αιρετών για τα υπηρεσιακά συμβούλια, στις 7/11/2018, μιας και τη μέρα εκείνη σχεδόν όλοι θα περάσουν από τα 3 εκλογικά κέντρα στα οποία ψηφίζουν τα μέλη του Συλλόγου μας. Στα εκλογικά αυτά κέντρα θα βρίσκεται μέλος του Συλλόγου μας που έχει οριστεί από την ταμία του Συλλόγου (αφού η ίδια δε μπορεί να βρίσκεται και στα τρία μέρη) και θα συγκεντρώνει τις συνδρομές των μελών μας δίνοντας φυσικά απόδειξη.
  • Θυμίζουμε ότι οι συνάδελφοι του Βύρωνα ψηφίζουν στο συγκρότημα των 5ου-11ου Δημοτικών Σχολείων στα Νταμάρια, οι συνάδελφοι της Καισαριανής στο 12ο Δημοτικό Ζωγράφου και οι συνάδελφοι του Παγκρατίου στο 91ο Δημοτικό Αθηνών.
  • Διευκρινίζουμε ότι η συνδρομή προς τον Σύλλογό μας, δεν είναι προαπαιτούμενο για να ψηφίσουν οι συνάδελφοι για ανάδειξη αιρετών στα Υ.Σ., αφορά το Σωματείο μας και μόνο.
  • Όσοι συνάδελφοι δεν πληρώσουν τη συνδρομή τους στις 7/11, μπορούν να το κάνουν τις επόμενες μέρες και το πολύ ως τη μέρα της Τακτικής Γ.Σ. του Συλλόγου μας στις 29/11.
  • Θα ήταν επίσης σημαντικό ένας/μια συνάδελφος/ισσα να αναλάβει να συγκεντρώσει τις συνδρομές ανά σχολείο και να τις παραδώσει στις 7/11 ή το πολύ ως τη μέρα της Γ.Σ. 29/11.
  • Τέλος, μέχρι την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου μπορεί να γίνει ηλεκτρονική κατάθεση της συνδρομής στον  λογαριασμό του Συλλόγου Τράπεζα Πειραιώς GR44 0172 0940 0050 9408 2542  879 και να δοθεί η απόδειξη κατάθεσης στην ταμία του Συλλόγου.

Συμμετέχουμε όλοι μαζικά στη ζωή και δράση του Συλλόγου μας, συλλογικά αντιπαλεύουμε την αντιλαϊκή πολιτική! Κανείς μόνος/η! Στην συλλογική δράση βρίσκεται η δύναμή μας!

Για το Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος                                                              Η Γ. Γραμματέας

    Κοπριτέλης Απόστολος                                                    Γλαβίνα Σουζάνα

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα