ΣΕΠΕ "Ρόζα Ιμβριώτη": Δε θα παραβρεθούμε στα «Εγκαίνια» - Φιέστα του κτηρίου προσωρινής Στέγασης του 4ου Δημοτικού Βύρωνα!

23/11/2018 - 17:02

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ ΣΤΑ «ΕΓΚΑΙΝΙΑ» - ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΟΥ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΒΥΡΩΝΑ!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, φίλοι γονείς,

Ο Σύλλογός μας μαζί με το γονεϊκό κίνημα, Σύλλογο Γονέων 4ου Δημοτικού, Ένωση Γονέων Βύρωνα και Ομοσπονδία Γονέων Αττικής, παλεύουμε αταλάντευτα να αποκτήσουν τα παιδιά του 4ου Δημοτικού Βύρωνα ένα νέο σύγχρονο και ασφαλές διδακτήριο.

Στην κατεύθυνση αυτή και μετά από μεγάλη και συνεχή πίεση καταφέραμε να γίνει η προσωρινή μεταστέγαση του σχολείου στον Καρέα. Είναι το πρώτο βήμα, αλλά το βλέμμα μας είναι πάντα στραμμένο στο κύριο: Να δρομολογηθεί η μόνιμη λύση, δηλαδή το νέο διδακτήριο!

 Γι’ αυτό τόσον καιρό επιμένουμε με συνεχείς παρεμβάσεις στη Δημοτική Αρχή να ξεκινήσει η διαδικασία, το ίδιο κάναμε και αμέσως μετά τη μεταστέγαση του σχολείου, στείλαμε ερώτηση προς τη Δημοτική Αρχή να απαντήσει σε ανοιχτό Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο να μας καλέσει να τοποθετηθούμε, για το χρονοδιάγραμμα μελέτης και κατασκευής του νέου διδακτηρίου! Αντί όμως απάντησης, όταν αναζητήσαμε την πρότασή μας, μάθαμε ότι δε θα υπάρξει δημόσια απάντηση της δημοτικής αρχής αλλά αφενός μεν παραπέμπει το θέμα στην Τεχνική Υπηρεσία και αφετέρου μας καλεί σε «εγκαίνια» του κτηρίου προσωρινής μεταστέγασης του σχολείου, όπου απ’ ότι φαίνεται θα «παρελάσουν» διάφορα κυβερνητικά στελέχη (Υπ. Εσωτερικών…).

Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλοι γονείς,

Ο Σύλλογός μας είναι το σωματείο εκπαιδευτικών Π.Ε. της περιοχής μας και δρα ως τέτοιο, για τα συμφέροντα των παιδιών και των εκπαιδευτικών καθώς και των οικογενειών τους και γι’ αυτό διεκδικεί, οργανώνει την πάλη για την ικανοποίηση των αιτημάτων του. Και κυρίως ο Σύλλογός μας αντιπαλεύει την αντιλαϊκή πολιτική, με όποια διαχείριση γίνεται αυτή! Γι’ αυτό ποτέ ως σήμερα δεν έλαβε μέρος σε «φιέστες», κοινώς δεν έγινε και δε θα γίνει ποτέ «γλάστρα» στα (προεκλογικά και μη) μπαλκόνια κανενός!

Γνωρίζουμε καλά, εκπαιδευτικοί και γονείς, ότι τίποτα δε μας χαρίστηκε! Με αγώνες φτάσαμε ως εδώ και με αγώνες θα επιβάλουμε την κατασκευή του νέου διδακτηρίου! Αφήνουμε κάποιους με τις κορδέλες.

 Εμείς ένα πράγμα θέλουμε: να κόψουμε την «κορδέλα» του νέου διδακτηρίου γρήγορα! Κι αυτό θα κάνουμε σίγουρα!

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                              Η Γ. Γραμματέας

Κοπριτέλης Απόστολος                                                   Γλαβίνα Σουζάνα

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα