ΣΕΠΕ "Ρόζα ιμβριώτη": Δυνατότητα αγοράς ειδών από το στρατιωτικό πρατήριο ΕΚΕΜΣ

01/10/2018 - 18:52

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΕΚΕΜΣ ( Καρέα)

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

μετά από επικοινωνία  με τους υπεύθυνους του Στρατιωτικού Πρατηρίου στο στρατόπεδο ΣΑΚΕΤΑ στον  Καρέα, προκειμένου να συνεχιστεί η δυνατότητα στα μέλη του Συλλόγου μας αγοράς ειδών από το Πρατήριο, ζητήθηκε να  αποσταλεί νέα κατάσταση δικαιούχων μελών μας.

Για το λόγο αυτό, όσοι από τους συναδέλφους μέλη του Συλλόγου μας (όσοι δηλαδή έχουν πληρώσει συνδρομή και το συνδικαλιστικό έτος 2017 -2018) επιθυμούν τη δυνατότητα αυτή, να συμπληρώσουν τη συνημμένη κατάσταση με το ονοματεπώνυμο και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητάς τους, προκειμένου να προχωρήσουμε τις διαδικασίες.

Οι συνημμένες καταστάσεις να επιστραφούν ηλεκτρονικά συμπληρωμένες στο email  του Συλλόγου  μέχρι την Τετάρτη  03/10/2018.

Διευκρινίζουμε:

στο πρατήριο θα σταλούν οι καταστάσεις μελών του Συλλόγου μας που τα σχολεία θα επιστρέψουν μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία (οι  ημερομηνίες είναι δεσμευτικές από η Διοίκηση του Πρατηρίου) και σε καμία περίπτωση δε θα δοθεί το πλήρες μητρώο του Συλλόγου μας για λόγους ευνόητους.

Επίσης για τους νέους συναδέλφους, που τοποθετήθηκαν φέτος στα σχολεία της περιοχής μας, όταν γίνουν μέλη στον Σύλλογό μας, θα σταλεί συμπληρωματική κατάσταση μετά από την ημερομηνία που θα οριστεί να πληρωθεί η συνδρομή για όλα τα μέλη, παλιά και νέα (μέσα στον Νοέμβρη).

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                     Η Γ. Γραμματέας

Κοπριτέλης Απόστολος                                                  Γλαβίνα Σουζάνα

 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα