ΣΕΠΕ "Ρόζα Ιμβριώτη": Εκτακτη ΓΣ την Τετάρτη 13 Φλεβάρη 7 μμ.στο 2ο ΔΣ Αθηνών

10/02/2019 - 22:03

Ο Λ Ο Ι   Κ Α Ι   Ο Λ Ε Σ

ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!!!

Τετάρτη 13 του Φλεβάρη 7 μ.μ.. στο 2ο Δ.Σ. Αθηνών (Δαμάρεως 65)

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Τα αντιεκπαιδευτικά μέτρα που περνάνε ή επιδιώκουν να περάσουν Κυβέρνηση και όλα τα υπόλοιπα αστικά κόμματα "με τις ευλογίες" της ΕΕ και του ΟΟΣΑ "δίνουν και παίρνουν". Θέλουν να αποφασίζουν μόνοι τους για τις τύχες και το μέλλον το δικό μας και των μαθητών μας. Να "μας κόψουν και να μας ράψουν" στα μέτρα ενός σχολείου-επιχείρησης, που βρίσκεται στην απέναντι όχθη από το σχολείο που εμείς ονειρευόμαστε για τη μόρφωση των παιδιών μας!

Συνάδελφοι, για να αντιδράσουμε συλλογικά και αποτελεσματικά, οφείλουμε να γνωρίζουμε καλά τα σχέδια που έχουν ΣΕΒ, ΕΕ, ΟΟΣΑ, Κυβέρνηση… για τα σχολειά μας. Όλοι και όλες, λοιπόν, στη Συνέλευση, την Τετάρτη 13 Φλεβάρη, για να ενημερωθούμε, να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε από κοινού την αγωνιστική δράση του Συλλόγου μας για το επόμενο χρονικό διάστημα. Στη μαζική συσπείρωση και δράση βρίσκεται η λύση. Μόνο έτσι θα νικήσουμε, μόνο έτσι θα δικαιωθούμε. Αυτό έδειξαν και οι τελευταίοι ελπιδοφόροι αγώνες μας, τους δυσκολέψαμε!!!

Τα θέματα που θα συζητηθούν στη Γενική Συνέλευση είναι:

  • Ομάδες Εκπαιδευτικής Υποστήριξης (Κατάργηση του Νόμου 4547/2018, οι Σύλλογοι Διδασκόντων δεν τις συγκροτούν!).
  • Αξιολόγηση Σχολικών Μονάδων και μέσω αυτών και των εκπαιδευτικών («Απεργία-Αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης σε όλα τα επίπεδα», κατάργηση ν. 4547/2018 και νέας Υπουργικής Απόφασης 1816/ΓΔ4 11-2-19).
  • Νέο σύστημα «προσλήψεων-διορισμών», δηλαδή απολύσεων εκπαιδευτικών! Συνεχίζουμε ως την κατάργηση του νέου νόμου 4589/2019 και ιδιαίτερα των άρθρων 43 ως 66. Συνεχίζουμε ως τη μονιμοποίηση των 30.000 αναπληρωτών συναδέλφων μας τώρα!
  • Διεκδικούμε να δοθούν τώρα και σε όλους όλα τα αναδρομικά 13ου, 14ου μισθού μας και να δίνονται εφεξής, διεκδικούμε αυξήσεις και σταμάτημα  της φοροληστείας!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 13/2 στις 7 μ.μ.!

Για το Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος                                                               Η Γ. Γραμματέας

    Κοπριτέλης Απόστολος                                                        Γλαβίνα Σουζάνα

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα