ΣΕΠΕ "Ρόζα Ιμβριώτη": Μικρή αποδείχτηκε η αίθουσα εκδηλώσεων του Δημ.Καισαριανής στην 1η Παιδική Παράσταστη

30/01/2019 - 14:31

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ 1Η ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Μικρή αποδείχθηκε η αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο της Καισαριανής, όπου δόθηκε η 1η παιδική παράσταση, προσφορά του Συλλόγου μας για τα παιδιά των συναδέλφων και όλα τα παιδιά της περιοχής μας, σε μια δύσκολη περίοδο για τις λαϊκές οικογένειες και τα παιδιά τους!

Πάνω από 250 παιδικές φωνούλες  γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα  Εκδηλώσεων του Δημαρχείου της Καισαριανής, για να παρακολουθήσουν τη Θεατρική Ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ στην παράσταση «ΕΝΑ ΞΩΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ». Οι πάνω από 200 γονείς παραχώρησαν ευγενικά τη θέση τους στα μικρά παιδιά, τους οποίους και ευχαριστούμε, και βγήκαν από την αίθουσα για να απολαύσουν τον καφέ τους και να συζητήσουν μεταξύ τους, αφήνοντας χώρο στα παιδιά τους για να απολαύσουν την παράσταση.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, αφού ευχαρίστησε παιδιά και γονείς για την ανταπόκρισή τους, κάλεσε τους γονείς σε κοινή συμπόρευση, στους αγώνες που δώσαμε και δίνουμε για την μονιμοποίηση τώρα των 30.000 αναπληρωτών εκπαιδευτικών, για να έχουν όλα τα παιδιά τους εκπαιδευτικούς τους από την πρώτη μέρα, αλλά και στον αγώνα όλων μας για ένα σχολείο που θα ικανοποιεί τις σύγχρονες μορφωτικές ανάγκες των παιδιών μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Καισαριανής και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου για την προσφορά ποπ-κορν για τα παιδιά και καφέ για τους γονείς τους.

Σας ευχαριστούμε όλους και σας περιμένουμε και στη 2η Δωρεάν Θεατρική παράσταση  «ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΡΑΛΥΚΩΝ», που θα παρουσιαστεί στον Δημοτικό Κινηματογράφο Βύρωνα «ΛΟΥΪΖΑ», την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 11.30 π.μ. από τη θεατρική ομάδα «ΔΥΝΑΜΟ».

Τις αμέσως επόμενες μέρες θα κρεμαστούν στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας sylimvrioti.gr και μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση.

 

Για το Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος                                                              Η Γ. Γραμματέας

    Κοπριτέλης Απόστολος                                                   Γλαβίνα Σουζάνα

 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα