ΣΕΠΕ "Ρόζα Ιμβριώτη": Στις 22 Μάη η 2η τακτική ΓΣ του Συλλόγου μας

15/05/2018 - 14:41

2η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΤΡΙΤΗ 22 ΜΑΪΟΥ 2018 από 9 π.μ. έως 13:00

Αγαπητές συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το Δ.Σ., με βάση τα άρθρα 13 και 31 του καταστατικού, σας καλεί στη δεύτερη Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, την Τρίτη 22 Μαΐου, στις 9 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημ. Σχ. Αθηνών (Δαμάρεως 65, Παγκράτι) με θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο: Ενημέρωση-συζήτηση για τις τελευταίες εξελίξεις στην Παιδεία και γενικότερα (Νέες Δομές-Αξιολόγηση, Διορισμοί-Αναπληρωτές, Προσχολική Αγωγή... επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή μας…).

ΘΕΜΑ 2ο:  Συζήτηση της Ημερήσιας Διάταξης της 87ης Γ.Σ. της ΔΟΕ (θα σας σταλεί μόλις έρθει από τη ΔΟΕ).

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 22/5 ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ Γ.Σ. ΤΟ ΠΡΩΙ 9 π.μ.-13:00! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Υπενθυμίζουμε ότι τον Σύλλογό μας θα αντιπροσωπεύσουν στην 87η Γ.Σ. της ΔΟΕ, που θα γίνει 23-26 Ιουνίου στην Αθήνα και είναι ανοιχτή για όλους τους συναδέλφους, οι αντιπρόσωποι που εκλέχτηκαν τον Μάη του 2016, γιατί έχουν διετή θητεία με βάση το καταστατικό της ΔΟΕ. Αυτοί είναι: Κοπριτέλης Απόστολος, Πετρίδης Μανώλης από ΑΣΕ (ψ/δ που στήριξε το ΠΑΜΕ), Κλιάφα Άρτεμις από ΑΝΕΞ. ΡΙΖ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ και Κουμπούρας Χρήστος από ΔΑΚΕ.

Μέλη του Συλλόγου μας είναι ή μπορούν να γίνουν όσοι εκπαιδευτικοί εργάζονται στα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία του Συλλόγου μας, με οποιαδήποτε  ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ  (μόνιμοι, αποσπασμένοι, μεταταγμένοι, αναπληρωτές, ΕΣΠΑ).

Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν εγγραφεί ακόμα στον Σύλλογό μας τους καλούμε να γραφτούν μέχρι την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Για τις 22/5 έχουμε πάρει συνδικαλιστική άδεια για τα μέλη του Συλλόγου και δε νοείται να μην είμαστε στη Γ.Σ.! Όσοι συνάδελφοι δεν είναι μέλη του Συλλόγου μας, οφείλουν στις 22/5 να εργάζονται στα σχολεία τους.

Θυμίζουμε, η συνδρομή είναι για τους μόνιμους 25 € (22 για τη ΔΟΕ και 3 για τον Σύλλογο) και για τους αναπληρωτές 15 €. Για τους αναπληρωτές που προσλήφθηκαν μετά την 1 Γενάρη 2018 η συνδρομή είναι 7 € (από τη συνδρομή των αναπληρωτών ο Σύλλογος δεν κρατάει τίποτα).

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Η αντιλαϊκή και αντιεκπαιδευτική πολιτική εντείνεται. Η επίθεση στα εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματά μας, η αδιοριστία και η επέκταση των ελαστικών μορφών εργασίας, αλλά και οι προωθούμενες αλλαγές στο Δημόσιο Σχολείο από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ είναι θέματα που μας αφορούν και θα συζητηθούν στη Συνέλευσή μας.

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ!

 Το μοναδικό μας όπλο, απέναντι στην πολύπλευρη επίθεση που δεχόμαστε είναι το Σωματείο μας!

Χρειάζεται λοιπόν να το στηρίξουμε αλλά και να το υπερασπιστούμε, σήμερα που η κυβέρνηση απεργάζεται τρόπους για το χτύπημα των συνδικάτων και του κινήματος συνολικά! Έχουμε τη δύναμη και τη θέληση να επιβάλουμε το δίκιο μας! Να παλέψουμε για την ικανοποίηση των δικαιωμάτων μας! Μόνο οι οργανωμένοι, μαζικοί αγώνες μπορούν να βάλουν εμπόδια, αυτό φοβούνται, μόνη δύναμη η οργάνωση και η συμμετοχή μας!

Για το Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος                                                                                      Η Γ. Γραμματέας

    Κοπριτέλης Απόστολος                                                                            Γλαβίνα Σουζάνα

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα