ΣΕΠΕ "Σωκράτης": Η αμετροέπεια της Δ/ντριας του 9ου Δημ. Σχ. Αχαρνών δεν έχει τελειωμό.

19/10/2018 - 15:13
Η αμετροέπεια της  Δ/ντριας του 9ου Δημ. Σχ. Αχαρνών δεν έχει τελειωμό.

Καταγγελία : Η αμετροέπεια της  Δ/ντριας του 9ου Δημ. Σχ. Αχαρνών δεν έχει τελειωμό.

Η Δ/ντρια του 9ου Δημ. Σχ. Αχαρνών συνεχίζει με την αλαζονική συμπεριφορά της, με αυταρχικές και αντισυναδελφικές ενέργειες να  διαλύει το κλίμα συνεργασίας που πρέπει να διέπει τη σχολική μονάδα για την εύρυθμη λειτουργία της :

Κοινοποίησε στο σύνολο των συναδέλφων της σχολικής μονάδας, αλλά και στη Δ/νση Π.Ε., ηλεκτρονική επιστολή με την οποία επιτέθηκε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σε συγκεκριμένους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Προχώρησε, με συγκεκριμένη εντολή προς τους εκπαιδευτικούς, στην αυθαίρετη απαγόρευση εισόδου στο σχολείο του σωματείου μας. Με δεδομένη την άρνηση των εκπαιδευτικών να υπακούσουν, η εν λόγω Δ/ντρια παρεμπόδισε τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας και τον Αιρετό εκπρόσωπό μας στο ΠΥΣΠΕ (υποψήφιοι αμφότεροι των επερχόμενων εκλογών) να εισέλθουν στο σχολείο, προκειμένου να ενημερώσουν τους συναδέλφους.

Οι ευθύνες της Δ/νσης Π.Ε. είναι μεγάλες δεδομένου ότι:

έγινε δέκτης παραπόνων για αντισυναδελφική και αντιπαιδαγωγική συμπεριφορά, από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, από τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα της ως διευθύντρια.

Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών Π. Ε. Αν. Αττικής «ο Σωκράτης» :

προκηρύσσει 2ωρη στάση εργασίας (2 πρώτες ώρες του πρωινού προγράμματος) για τους εκπαιδευτικούς στο 9ο   Δημ. Σχ. Αχαρνών τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την παραπάνω περιγραφείσα κατάσταση.

Καλεί τη Δ.Ο.Ε, την Ένωση Γονέων Αχαρνών και το Σύλλογο Γονέων του σχολείου να παραβρεθούν και να συμπαρασταθούν έμπρακτα στους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Η παρουσία του σωματείου στους χώρους εργασίας είναι κεκτημένο δικαίωμα των εργαζομένων που δεν μπαίνει σε διαπραγμάτευση.

Για το Δ.Σ

Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    H  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

               ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ                                 ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΟΥΤΑ

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα