ΣΕΠΕ "Σωκράτης" και "Σεφέρης": Πρόσκληση σε Σύσκεψη φορέων και αναπληρωτών την Τρίτη 11/12

10/12/2018 - 18:09

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ

Πραγματοποιείται την Τρίτη 11 του Δεκέμβρη 2018 στις 7.30 μ.μ. στα γραφεία της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας,  Βερανζέρου 1 στην Αθήνα, συνάντηση εκπροσώπων της Πρωτοβουλίας  Αναπληρωτών - Αδιορίστων  και Ελαστικά Εργαζομένων στην Εκπαίδευση και των Δ.Σ. των ΣΕΠΕ «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» και «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ»  με το Δ.Σ. της ΟΓΕ με σκοπό τη συνεργασία τους για την πραγματοποίηση ανοικτής  σύσκεψης φορέων του εκπαιδευτικού, του γονεϊκού και του γυναικείου κινήματος με θέμα:

«Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν  οι  συμβασιούχοι εκπαιδευτικοί  από την  άδικη μεταχείριση  εκ μέρους της πολιτείας  σε ό,τι αφορά τα  εργασιακά τους  δικαιώματα, την  ιατροφαρμακευτική τους  περίθαλψη  και  ιδιαίτερα  το   δικαίωμα  στη μητρότητα  και  την ανατροφή των παιδιών τους.»

Από την πρωτοβουλία των παραπάνω δράσεων προσδοκάται η όσο το δυνατόν ευρεία ενημέρωση των συνδικαλιστικών φορέων και του λαού  και η κοινή αγωνιστική πορεία για τη διεκδίκηση και λύση των χρόνιων προβλημάτων στο χώρο της Παιδείας τα οποία λειτουργούν σε βάρος των μορφωτικών δικαιωμάτων των παιδιών της λαϊκής οικογένειας.

  • ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ-ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ»
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»

9/12/2018

Τα ΔΣ

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα