ΣΕΠΕ "Σωκράτης": Παρέμβαση του Συλλόγου στο Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών την Τρίτη 12/3 στις 7 μμ

11/03/2019 - 20:56

Παρέμβαση του Συλλόγου στο Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών την Τρίτη 12/3 στις 7.00 μ.μ.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Αν. Αττικής ΄Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ΄ έχει καταγγείλει πολλές φορές στο παρελθόν μια σειρά από περιστατικά που έχουν προκύψει στον Δήμο Αχαρνών σε σχέση με την άθλια κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία. Περιστατικά που έχουν να κάνουν με την έλλειψη σύγχρονων και ασφαλών υποδομών στην πλειονότητα των σχολικών εγκαταστάσεων της περιοχής και που θέτουν σε μόνιμο κίνδυνο τις ζωές των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Πρόσφατα γίναμε μάρτυρες στην πτώση μαρμάρων στον προαύλιο χώρο του 12ου Γυμνασίου του Ολυμπιακού Χωριού, ενώ δεν έχει περάσει ένας μήνας από παρόμοιο περιστατικό στο 9ο Δημοτικό Αχαρνών. Ακόμα πιο έντονο είναι τα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν το 26ο και 29ο Δημοτικό Σχολείο.

 Στο  26ο και 29ο Δημοτικό Σχολείο υπάρχει σοβαρό πρόβλημα διάβρωσης της στέγης με αποτέλεσμα την πτώση σοβάδων σε 2 σχολικές αίθουσες. Προβλήματα αντιμετωπίζει και το 25ο Δημοτικό Σχολείο με αίθουσες που πλημμύρισαν και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό…

Μετά τις επιδεικτικές απουσίες της Δημοτικής Αρχής από  προηγούμενες προγραμματισμένες συναντήσεις με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αν. Αττικής «ο Σωκράτης» και μαζικούς φορείς των γονέων, το ΔΣ του συλλόγου μας θα κάνει παρέμβαση στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών, την Τρίτη 12/3 στις 7.00 μ.μ. για τα έντονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία (σχολική στέγη, υποχρηματοδότηση).

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

               Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      H  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ                                       ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΟΥΤΑ

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα