ΣΕΠΕ "Σωκράτης": Όσο κι αν θέλει η Δημοτική Αρχή να κρυφτεί, οι ΕΥΘΥΝΕΣ της δεν την αφήνουν…

14/03/2019 - 21:35

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ, ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ…

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπ/κών Αν. Αττικής «ο Σωκράτης » καταγγέλλει  τη Δημοτική Αρχή Αχαρνών που με ευθύνη της δεν πραγματοποιήθηκε το  Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 12/3. Η Δημοτική Αρχή γνώριζε ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο θα παρευρισκόταν ο Σύλλογός μας, καθώς και Σύλλογοι Γονέων και η Ένωση Γονέων Αχαρνών απαιτώντας λύσεις για τα οξυμμένα προβλήματα των σχολείων μας (υποχρηματοδότηση- σχολική στέγη). Ως εκ τούτου  αποφάσισε να απέχει για να μην αναλάβει για ακόμα μία φορά τις ευθύνες της.

Οι τεράστιες ευθύνες για την τραγική κατάσταση των σχολείων μας βαραίνουν τόσο τη σημερινή Δημοτική Αρχή όσο και τις προηγούμενες, αλλά και όλες τις κυβερνήσεις που υπερασπίζονται την ΕΕ, τον ΟΟΣΑ, ξένους και ντόπιους επιχειρηματικούς ομίλους. Ακολουθούν κατά γράμμα τις επιταγές τους και αφήνουν τα σχολεία λαϊκών – εργατικών περιοχών χωρίς εκπαιδευτικούς, χωρίς πετρέλαιο,  χωρίς χρήματα για τη στοιχειώδη λειτουργία τους, χωρίς καθαριότητα, χωρίς συντήρηση και επισκευή με κίνδυνο ακόμα και τη ζωή εκπαιδευτικών- μαθητών.  

Καλούμε εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές στη μεγάλη  πορεία Αγώνα Μενίδι – Α. Λιόσια  στις 31 Μαρτίου  στις 10:00π.μ. στο Δημαρχείο Αχαρνών, που διοργανώνει ο Σύλλογός μας με σωματεία και φορείς της περιοχής για να διατρανώσουμε ότι δε θα τους αφήσουμε να «παίζουν»  με τη ζωή και τα δικαιώματά μας.

Δεν έχουμε δυο ζωές για να τους χαρίσουμε τη μία.

Για το Δ.Σ

Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            H  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ                   ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΟΥΤΑ

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα