Συγκέντρωση σωματείων και ΣΕΠΕ - 5 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα - 18 Σεπτέμβρη

16/09/2018 - 18:03

Κάλεσμα απευθύνουν οι ΣΕΠΕ:
"Ρόζα Ιμβριώτη" και "Ν. Πλουμπίδης"

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ  ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΤΡΙΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 18.30 ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΙΚΗΣ (Ζαρντέν)

Συμπληρώνονται την Τρίτη 18 του Σεπτέμβρη πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, από τάγμα εφόδου της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, λίγες μέρες μετά τη δολοφονική ενέδρα που έστησαν σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος.

Οι εκπαιδευτικοί δεν ξεχνούν τα εγκλήματα σε βάρος της εργατικής τάξης και του λαού, που έχουν διαπραχθεί στο όνομα του ναζισμού. Ο φασισμός-ναζισμός ως γνήσια τέκνα του συστήματος της εκμετάλλευσης, κάνουν τα πάντα ώστε η εργοδοσία να συνεχίζει απρόσκοπτα την κερδοφορία της, βοηθώντας τη να τσακίζει κάθε είδους εργασιακό και λαϊκό δικαίωμα που έχει απομείνει.

Οι εκπαιδευτικοί δεν ξεχνούν την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, που αντικειμενικά συνοδεύει τη ναζιστική ρατσιστική της ιδεολογία. Πλάι στα μέτρα των κυβερνήσεων για τη στήριξη του κεφαλαίου, μαζί με τα κηρύγματα περί ανταγωνιστικότητας και "υγιούς επιχειρηματικότητας", οργανώνονται τα φασιστικά-δολοφονικά τάγματα εφόδου για την τρομοκράτηση του λαού.

Ως εργαζόμενοι έχουμε γνώση. Ξέρουμε το πρόσωπο του ναζισμού, ξέρουμε ότι είναι στήριγμα των εκμεταλλευτών μας. Είμαστε σε θέση μάχης. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από κανένα της δάχτυλο, μιλώντας για έξοδο από τα μνημόνια. Οι 700 νόμοι των τριών μνημονίων και τα ματωμένα πλεονάσματα ως το 2060 που έχει συμφωνήσει με τους «θεσμούς» για τη «δίκαιη» ανάπτυξη των επιχειρηματικών ομίλων, αποδεικνύουν το μέγεθος της κοροϊδίας και στερούν την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.

Από αυτή τη σκοπιά παλεύουμε για το τσάκισμα του φασισμού που αποτελεί όπλο για το καπιταλιστικό σύστημα. Η καλύτερη απάντηση βρίσκεται στην οργάνωση του αγώνα της εργατικής τάξης, απέναντι στην επίθεση του κεφαλαίου, που δεν διστάζει να "ταΐζει" προς όφελός του εγκληματικές ναζιστικές και φασιστικές οργανώσεις, όπως η Χρυσή Αυγή, με στόχο να κάμψει την αντίσταση του λαού.

Καλούμε κάθε συνάδελφο, τις νέες και του νέους να δώσουν το παρόν στη συγκέντρωση που καλούν τα σωματεία την Τρίτη 18/9 στο Κερατσίνι στις  6.30 μ.μ. στην πλατεία Νίκης (Ζαρντέν).

Να απαντήσουμε μαζικά, αποφασιστικά στην προσπάθεια αθώωσης στη συνείδηση του λαού, της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και των αφεντικών της.

Η  ΕΡΓΑΤΙΑ  ΔΕ  ΣΚΥΒΕΙ  ΤΟ  ΚΕΦΑΛI

ΤΟΝ  ΦΑΣΙΣΜΟ  ΤΣΑΚΙΖΕΙ  ΜΕ  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ  ΠΑΛΗ!

Για το Δ.Σ.

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα