Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου:Για την απεργιακή κινητοποίηση της 11ης Γενάρη στη Χίο

13/01/2019 - 21:21

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου «Αδ. Κοραής» χαιρετίζει τη δυναμική συγκέντρωση των εκπαιδευτικών στη Χίο, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, ενάντια στο νομοσχέδιο για τους διορισμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που επιδιώκει να στείλει χιλιάδες εκπαιδευτικούς στην ανεργία, να τσακίσει το δικαίωμα τους στην μόνιμη και σταθερή εργασία. Οι αγωνιστές εκπαιδευτικοί με τη σημερινή κινητοποίηση έδωσαν την καλύτερη απάντηση στις προκλητικές διακηρύξεις του  κ. Γαβρόγλου ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δουν το εαυτό τους στην προκήρυξη που σχεδιάζει η κυβέρνηση, δηλαδή να δουν τον εαυτό τους αδιόριστο, απολυμένο, ταπεινωμένο και χωρίς δικαιώματα. 
Η σημερινή κινητοποίηση ήταν η καλύτερη απάντηση σε μια ανάλγητη κυβερνητική πολιτική που θέλει να ρίξει τις ζωές χιλιάδων συναδέλφων στον Καιάδα, να τους βάλει στην αρένα της ανθρωποφαγίας αντί να υλοποιήσει το αίτημα για τη μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών που εργάζονται τα τελευταία χρόνια στα σχολεία!
Αν νομίζει αυτή η κυβέρνηση ότι θα ξεμπερδέψει με την τρομοκρατία, την άγρια καταστολή, τον εμπαιγμό και την εκλογική εξαπάτηση από την μάχη αυτή χιλιάδων συναδέλφων για το δικαίωμα στην ζωή και στην αξιοπρεπή εργασία είναι βαθιά γελασμένη. 


Οι απολύσεις δεν θα περάσουν! Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών που εργάζονται τα τελευταία χρόνια στα σχολεία! Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους! Συνεχίζουμε τον αγώνα για την απόσυρση του νομοσχεδίου!  Οργανώνουμε την πάλη, δίνουμε τη μάχη για την επιτυχία της 
24ωρης Απεργίας τη Δευτέρα 14 Γενάρη!
Συγκέντρωση στις 10:30 π.μ. κάτω από τον Οίκο Χίου Διδασκάλου.

 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα