ΣΕΠΕ "Ρόζα Ιμβριώτη": Αίτημα για συνάντηση με τον Δήμαρχο Καισαριανής για τα προβλήματα των σχολείων της περιοχής

22/01/2020 - 20:12

Προς τον Δήμαρχο Καισαριανής

Ζητάμε άμεσα συνάντηση μαζί σας για να συζητήσουμε τα προβλήματα των Δημοτικών και Νηπιαγωγείων της Καισαριανής

Κύριε Δήμαρχε Καισαριανής,

Κύριε Αντιδήμαρχε Παιδείας,

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ζητάει συνάντηση μαζί σας άμεσα, για να συζητήσουμε τα προβλήματα των Δημοτικών και Νηπιαγωγείων της Καισαριανής.

Συγκεκριμένα θα θέλαμε να μας ενημερώσετε:

  • Για τις προτάσεις σας και τις προϋποθέσεις που θέτετε σχετικά με την κτηριακή υποδομή που απαιτείται (9 αίθουσες διδασκαλίας και οι απαραίτητοι βοηθητικοί χώροι)  προκειμένου να εφαρμοστεί η υποχρεωτικότητα της Δίχρονης Προσχολικής Αγωγής και στην Καισαριανή  από την ερχόμενη χρονιά.
  • Για τα έργα συντήρησης των σχολείων από τη ΣΑΤΑ 2019, που είχαν προγραμματιστεί αλλά δεν υλοποιήθηκαν ακόμα και τα έργα από τη ΣΑΤΑ του 2020 που εγγράφτηκε στον προϋπολογισμό του Δήμου ως έσοδο ( 40.000 + 60.000) αλλά όχι ως δαπάνη.
  • Για τα προγραμματισμένα έργα στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ (πυρασφάλεια, αύλειοι χώροι) αλλά και τι άλλα έργα προγραμματίζετε ή είχαν προγραμματιστεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή.
  • Για τη φύλαξη των σχολείων (προγράμματα ΟΑΕΔ πόσους φύλακες ζητάτε). Αν και είμαστε υπέρ της μόνιμης και σταθερής δουλειάς εν τούτοις η συγκεκριμένη ειδικότητα γενικών καθηκόντων - σχολικών βοηθών προσέφερε σημαντικό έργο στα σχολεία. Σκοπεύετε με το νέο προσωπικό που θα προσληφθεί από τον ΟΑΕΔ να καλύψετε πάλι όλα τα σχολεία όπως έπραττε και η προηγούμενη δημοτική αρχή;
  • Ποιος ο σχεδιασμός σας για την εναρμόνιση των ηλεκτρολογικών και μηχανολογικών εγκαταστάσεων των σχολείων σύμφωνα με τον καινούριο κανονισμό του Υπουργείου (προϋπολογισμός Δήμου έργου 200.000€ χωρίς αναφορά σε εύρεση πόρων);

κ. Δήμαρχε,

επιθυμούμε να γίνει άμεσα η συνάντησή μας και μετά τη λήξη των μαθημάτων γύρω στις 2 μ.μ.

Περιμένουμε ανταπόκρισή σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα του παρόντος εγγράφου!

Για το Δ.Σ.

          Η  Πρόεδρος                                                             Ο Γ. Γραμματέας

        Δριμάλα Θεοδώρα                                                     Κοπριτέλης Απόστολος

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα