ΕΛΜΕ Πειραιά

Αιμοδοσία της ΕΛΜΕ Πειραιά

12/05/2021 - 21:56

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ 13/5/2021

ΧΩΡΟΣ: 13 ο Γ.Σ Πειραιά (Παπαστράτου 14)

ΩΡΑ: 09.30΄-13.00΄

Σε μια πρωτόγνωρη για όλους μας κατάσταση και ενώ προσπαθούμε να επανέλθουμε σε κάποιους φυσιολογικούς ρυθμούς η ΕΛΜΕ Πειραιά για μια ακόμη φορά καλεί τα μέλη της και όλους τους συναδέλφους-σσες των σχολείων μας σε μια πράξη ζωής που τόσο έχει βοηθήσει σε ώρες ανάγκης.

Πρέπει να στηρίξουμε την τράπεζα αίματος του σωματείου μας που για 3 η χρονιά είναι αρωγός σε όσους-ες χρειάζονται αίμα ακόμη και για τα στενά συγγενικά τους πρόσωπα. Γινόμαστε μάρτυρες ακόμη και σε περιόδους που τα σχολεία είναι κλειστά να ζητούν συνάδελφοι-σσες αίμα για τους ανθρώπους τους! Γι αυτό πρέπει η προσπάθεια μας να στηριχτεί ειδικά αυτή την περίοδο που τα αποθέματα έχουν δραματικά μειωθεί και η κάθε μονάδα αίματος είναι υπερπολύτιμη!

Υπενθυμίζουμε ότι δικαιολογείται αιμοδοτική άδεια δύο (2) ημερών τις οποίες μπορεί να πάρει όποτε θελήσει ο κάθε συνάδελφος-σσα.
-Την ημέρα της αιμοληψίας θα έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, υγρό σαπούνι χαρτί ) προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα και σύμφωνα πάντα με τις εντολές των γιατρών που θα παρίστανται της διαδικασίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΘΕΡΜΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ-ΥΠ/ΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΙΛ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ-ΣΣΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ !

Η ΖΩΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ

Το Δ.Σ.

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα