Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις
Thursday, November 21, 2019 - 17:20

Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν μαζικά στις εκλογικές  διαδικασίες του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κερατσινίου-Περάματος «Ν. Πλουμπίδης»  για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Σύλλογο.

Thursday, November 21, 2019 - 17:12

Αίσχος! Τα σχολεία του Δήμου Αθήνας, για μία ακόμη φορά, βρίσκονται στα πρόθυρα της χρεωκοπίας, αφού δεν έχουν εκταμιευθεί και δοθεί σε αυτά τα χρήματα της Γ΄ Δόσης για την κάλυψη των τρεχουσών λειτουργικών δαπανών τους.

Wednesday, November 20, 2019 - 14:20

Είμαστε ήδη στα μέσα της σχολικής χρονιάς και η επίθεση στα εργασιακά και μορφωτικά δικαιώματα εντείνεται από την εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική. Εκατοντάδες κενά, πιέσεις σε συναδέλφους για καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων, ενώ το Υπουργείο δηλώνει ότι θα φέρει νομοσχέδιο με νέες αντιδραστικές αλλαγές, αξιολόγηση, αποκεντρωμένο σχολείο κα.

Monday, November 18, 2019 - 20:16

"ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ... MADE IN CHINA ..."

            Το προηγούμενο διάστημα εστάλη στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Πειραιά ένα πρόγραμμα χορηγίας της Cosco, στα πλαίσια της λεγόμενης κοινωνικής εταιρικής ευθύνης. 

Monday, November 18, 2019 - 20:13

Για 4η χρονιά πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για την Ειρήνη στην οποία συμμετείχε η ΕΕΔΥΕ ,ο Σύλλογος Φιλόλογων και η ΕΛΜΕ-ΚΙ.

Κάθε χρόνο τα παιδιά ενός σχολείου της Κεφαλονιάς κάνουν εργασίες για ένα θέμα που αφορά την ειρήνη και την αλληλεγγύη. Εφέτος το θέμα ήταν η Αλληλεγγύη στα παιδιά της Παλαιστίνης.

Monday, November 18, 2019 - 19:12

H Πανελλαδική Γραμματεία Εκπαιδευτικών του Π.Α.ΜΕ. εκφράζει την αντίθεσή της με την επίσκεψη του 3ο Δημοτικού Σχολείου Πυλαίας στο Νατοϊκό Στρατηγείο της Νάπολης για «ξενάγηση στις εγκαταστάσεις, στις δομές, στους στόχους και τις ενέργειες του», στα πλαίσια του προγράμματος «Ειρήνη και Ασφάλεια στον Κόσμο»!!!

Monday, November 18, 2019 - 19:02

Συναδέλφισσες , συνάδελφοι

Βρισκόμαστε  στα  μέσα  του Νοέμβρη  και  σε  πολλά  σχολεία  παλιά  και  νέα  κτηριακά  και λειτουργικά προβλήματα  δημιουργούν  μια  εικόνα   ανεπίτρεπτη  για  την  εποχή  μας .

Friday, November 15, 2019 - 12:37

O Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Περιστερίου «ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ»   καταγγέλλει την παραβίαση του πανεπιστημιακού ασύλου, τη Δευτέρα 11 Νοέμβρη στο χώρο της ΑΣΟΕΕ από τις αστυνομικές δυνάμεις  και τη βίαιη επίθεση των δυνάμεων καταστολής εναντίον των φοιτητών που διαμαρτύρονταν για την απόφαση της Συγκλήτου σχετικά με το lock – out του ιδρύματος μέχρι τη 17 Νοέμβρη.

Friday, November 15, 2019 - 12:24

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Ηλιούπολης «Μ.Παπαμαύρος» καταγγέλλει την παραβίαση του πανεπιστημιακού ασύλου, τη Δευτέρα 11 Νοέμβρη στο χώρο της ΑΣΟΕΕ από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Pages

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα