Αποχαιρετισμός στην αγαπημένη μας συνάδελφο Διονυσία Νικολοπούλου

09/10/2018 - 17:10

Αποχαιρετισμός στην αγαπημένη μας συνάδελφο Διονυσία Νικολοπούλου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ», με θλίψη και οδύνη, ανακοινώνει τον πρόωρο χαμό της αγαπημένης μας συναδέλφισσας Διονυσίας Νικολοπούλου, που έφυγε πολύ πρόωρα από κοντά μας, σε ηλικία μόλις 53 ετών, μετά την τρίχρονη παλικαρίσια μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η Διονυσία υπηρέτησε για χρόνια ως δασκάλα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καισαριανής και υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια ανελλιπώς μέλος του Συλλόγου μας.

Η Διονυσία ήταν αγαπητή σε όλους, συναδέλφους και μαθητές της, γιατί ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Έτσι αντιμετώπισε και την περιπέτεια με την υγεία της, έδωσε με δύναμη, αισιοδοξία και χαμόγελο τη μάχη ως το τέλος!

Διονυσία, έφυγες πολύ νωρίς, θα μας λείψει το χαμόγελό σου!

Εκ μέρους όλων των συναδέλφων μελών του Συλλόγου μας σε αποχαιρετούμε!

Ευχόμαστε στα αγαπημένα σου κορίτσια, Δώρα και Κέλλυ, και στον σύντροφο της ζωής σου Θοδωρή, θερμά συλλυπητήρια και να βρουν τη δύναμη να συνεχίσουν, όπως και συ θα ήθελες!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα στείλει στεφάνι στην κηδεία της συναδέλφου, που θα γίνει αύριο Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 στις 12 το μεσημέρι στην Καστριά Καλαβρύτων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα