Α.Σ.Ε Μαγνησίας:Συνεχίζουμε πιο μαχητικά, πιο αποφασιστικά!

08/06/2019 - 23:05

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Μαγνησίας ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Π.Ε Μαγνησίας και όλους τους συναδέλφους που κατηύθυναν την ψήφο τους στην Α.Σ.Ε, το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το Π.Α.ΜΕ, και με την ψήφο τους συνέβαλαν στην ενδυνάμωσή της.

            Στέλνουμε ιδιαίτερα θερμό χαιρετισμό σε εκείνους τους συναδέλφους που στήριξαν την προσπάθειά μας για Σωματείο που θα είναι στήριγμα του αγώνα για μόρφωση, δουλειά, ζωή με δικαιώματα και όχι φερέφωνο, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, της αντιεκπαιδευτικής–αντιλαϊκής πολιτικής.

            Ειδικότερα χαιρετίζουμε τους αναπληρωτές συναδέλφους, που, ξεπερνώντας πιέσεις, στήριξαν το ψηφοδέλτιο της Α.Σ.Ε για πρώτη φορά. Η εμπιστοσύνη τους μας δίνει τη δύναμη  να παλέψουμε πιο πεισμωμένα.

            Παλιός και νέος κυβερνητικός συνδικαλισμός, παρά τις απώλειες της Δ.Α.Κ.Ε (της συνδικαλιστικής έκφρασης της ΝΔ) και της Α-Α-Α (της συνδικαλιστικής έκφρασης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α) διατηρεί τα πρωτεία του. Μάλιστα, ο άλλος πόλος του, η ΔΗ.ΣΥ (η συνδικαλιστική έκφραση του ΚΙΝ.ΑΛ/ΠΑ.ΣΟ.Κ, του κόμματος που είναι πρωτεργάτης και συνένοχο των αντιλαϊκών πολιτικών), αυξάνει τις ψήφους του. Όμως, η άνοδος που κατέγραψε η Α.Σ.Ε, σε ποσοστά και ψήφους,  παρά το ότι δεν είναι ικανή  να συμβάλει στη ριζική αλλαγή των συσχετισμών και του προσανατολισμού του σωματείου μας, αποτελεί ένα ελπιδοφόρο μήνυμα.

  • Συνεχίζουμε σταθερά τον αγώνα για την αλλαγή των συσχετισμών, για ένα συνδικάτο μαζικό, ταξικό, αγωνιστικό, αντάξιο των καιρών.
  • Δυναμώνουμε με συνέπεια και επιμονή την πάλη για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν παιδεία στην υπηρεσία του λαού, για ολόπλευρη μόρφωση των παιδιών μας.
  • Συνεχίζουμε αταλάντευτα τον αγώνα για την ανάκτηση των απωλειών μας και την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας.
  • Για τη μονιμοποίηση όλων των συναδέλφων μας αναπληρωτών και την πλήρη εξίσωση των δικαιωμάτων τους με των μονίμων.
  • Συνεχίζουμε τον αγώνα για την απόσυρση του ν. 4547/2018 και της Υ.Α 1816 / ΓΔ4 της αντιδραστικής αντιεκπαιδευτικής αξιολόγησης.

            Ως Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών απευθύνουμε κάλεσμα συμπόρευσης και αγώνα σε κάθε εκπαιδευτικό που αγωνιά για το μέλλον, που προβληματίζεται και δε συμβιβάζεται με τη σημερινή βαρβαρότητα. Στις σημερινές δύσκολες εποχές, οι δυνάμεις της Α.Σ.Ε θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των εκπαιδευτικών και λαϊκών αγώνων. 

Βόλος, 09-06-2019

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα