Α.Σ.Ε. στην ΕΛΜΕ Ζακύνθου: Για την κινητοποίηση στις 16 Μαρτίου στη ΔΔΕ Ζακύνθου

14/03/2018 - 17:32

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 16/3 στις 12μ. ΣΤΗ ΔΔΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. ΑΜΕΣΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ – ΕΞΙΣΩΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών καλεί τους συναδέλφους την Παρασκευή 16/3 στις 12.00 έξω από τη ΔΔΕ, προκειμένου να διεκδικήσουμε να διοριστούν ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι αναπληρωτές άμεσα.

Στο ΔΣ της Δευτέρας 12/3 η ΔΑΚΕ αποχώρησε με προκλητικό και εκβιαστικό τρόπο, προκαλώντας συνειδητά έλλειψη απαρτίας (6 μέλη του ΔΣ παρόντα), στη λογική να αποτραπεί αγωνιστική απόφαση του ΔΣ. Έβαλε «δίλημμα» τύπου «ή ψηφίζετε την πρότασή που καταθέτουμε ή αποχωρούμε».  Επιχείρησε να επιβάλει άποψη κόντρα στις πάγιες θέσεις που -μέσα από συλλογικές διαδικασίες- έχουν εκφράσει οι συνάδελφοι στη Ζάκυνθο και κόντρα στις δεκάδες υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί από τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς. Με την αποχώρησή της ουσιαστικά απέτρεψε να υπάρξει ενισχυτική ανακοίνωση της ΕΛΜΕΖ για την ώρα και τον τόπο συγκέντρωσης!

Οι συνάδελφοι να μην αποπροσανατολιστούν και να μην απογοητευθούν, όπως σκόπιμα επιχειρεί η ΔΑΚΕ, δίνοντας άφεση αμαρτιών και συγχωροχάρτι στην κυβερνητική καταστολή και στην πολιτική κυβερνήσεων – ΕΕ – ΟΟΣΑ. Να συσπειρωθούν γύρω από το σωματείο, γύρω από τις θέσεις με τις οποίες είναι οπλισμένο, γύρω από την απόφαση όλου του κλάδου για μαζική κινητοποίηση στις 16 Μάρτη. Όλοι κι όλες την Παρασκευή, 12.00 στα γραφεία της ΔΔΕ. Ούτε βήμα πίσω!!! Το δίκιο και η αλήθεια έχουν δύναμη απεριόριστη που σκορπίζει τα σκοτάδια της ουσιαστικής απεργοσπασίας στην οποία μας καλούν κυβέρνηση και ΔΑΚΕ.  

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ – ΕΞΙΣΩΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα