Α.Σ.Ε. στο Σ.Ε.Π.Ε. Πρέβεζας: Απάντηση στις συκοφαντίες της ΔΗ.ΣΥ

07/05/2018 - 18:42

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Εδώ και λίγες μέρες διαδίδονται από εκπρόσωπο της ΔΗΣΥ αισχρά ψέματα (για ακόμα μια φορά) σχετικά με τη στάση της ΔΑΣ-ΟΤΑ (συνδυασμός που στηρίζει το ΠΑΜΕ στη ΠΟΕ-ΟΤΑ) του δήμου Πρέβεζας για τη Δίχρονη Υποχρεωτική Προσχολική Αγωγή. Πιο συγκεκριμένα διαδίδει ότι η ΔΑΣ-ΟΤΑ αρνήθηκε τη Δίχρονη Υποχρεωτική Προσχολική Αγωγή στο δήμο Πρέβεζας.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το αίτημα για Δίχρονη Υποχρεωτική Προσχολική Αγωγή, αποτελεί αίτημα όλων των συνδυασμών που στηρίζονται από το ΠΑΜΕ, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, εδώ και δεκαετίες. Είναι ξεκάθαρη η θέση μας ότι η Δίχρονη Υποχρεωτική Προσχολική Αγωγή είναι πρώτα και κύρια μία παιδαγωγική και κοινωνική αναγκαιότητα, που αφορά την ανάπτυξη, εκπαίδευση και διαπαιδαγώγηση του παιδιού. Κοινωνική αναγκαιότητα είναι επίσης η ύπαρξη Δημόσιων και Δωρεάν Παιδικών Σταθμών για τις ηλικίες πριν τα 4 χρόνια, ώστε κάθε παιδί να έχει θέση σε αυτούς.

Πάει χρόνια αυτή η ιστορία, με τις δυνάμεις του κυβερνητικού – εργοδοτικού συνδικαλισμού που στα δύσκολα έριχναν τις μάσκες και έπαιρναν θέση δίπλα στην κυβέρνηση και απέναντι στους εργαζομένους. Το ίδιο κάνουν και τώρα με ψέματα και συκοφαντίες.

Τονίζουμε ότι είναι άλλο πράγμα η διαφωνία και η αντιπαράθεση και άλλο να εξαπολύεις φθηνά ψέματα και να επιδιώκεις να εξαπατήσεις τους συναδέλφους για μικροπαραταξιακούς λόγους.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Δε σταματάμε, εντείνουμε την πάλη, να παρθούν μέτρα, ώστε να εφαρμοστεί άμεσα και παντού η Δίχρονη Υποχρεωτική Προσχολική Αγωγή, γιατί είναι παιδαγωγική ανάγκη για το παιδί και δυνατότητα της εποχής μας.
 

Αφήνουμε στην κρίση των νηπιαγωγών και όλων των συναδέλφων τις ψεύτικες συκοφαντίες της ΔΗΣΥ, που θέλει συνένοχους στον διαχρονικό κυβερνητικό συναινετικό συνδικαλισμό της!

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα