Βοιωτία: Για τη στάση της ΕΛΜΕ Βοιωτίας και του ΣΕΠΕ Λιβαδιάς

12/03/2018 - 19:37
  • Καταγγέλλουμε τη στάση της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βοιωτίας και του ΣΕΠΕ Λιβαδειας απέναντι στον αγώνα των αναπληρωτών και μόνιμων εκπαιδευτικών για μόνιμη και σταθερή δουλειά.

  • Καταγγέλλουμε τη στάση τους στις 2 Μάρτη , την ημέρα κινητοποίησης στο Υπουργείο Παιδείας. Τόσο στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου όσο και στην παράστασταση διαμαρτυρίας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Βοιωτίας την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου εκφράστηκε επίμονο αίτημα από έναν σημαντικό αριθμό συναδέλφων από τη Λιβαδειά και τη Θήβα να μισθωθεί λεωφορείο για τη μετάβαση στην Αθήνα. Οι δυνάμεις της Ενωτικής Κίνησης , της ΔΑΚΕ και της Πρωτοβουλίας κωλισιεργούσαν και τελικά με αστείες δικαιολογίες αποφάσισαν ότι οι συνάδελφοι δε θα συμμετέχουν στην κινητοποίηση και δεν μπήκε τελικά λεωφορείο. Στην πραγματικότητα υπέσκαψαν τις κινητοποιήσεις στέλνοντας απλά e mail στα σχολεία τηλεφωνώντας στους διευθυντές των σχολείων να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς.

  • Καταγγέλλουμε την απουσία κάθε προετοιμασιας και στήριξης για να έχει επιτυχία η στάση εργασίας και η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας στις 16 Μάρτη.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

  • ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11 -2 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ Η ΟΛΜΕ ΚΑΙ Η ΔΟΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 16 ΜΑΡΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 1μμ.

  • ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, που με κούφια λόγια καλούν σε “αγώνες” χωρίς να παίρνουν το παραμικρό μέτρο (συσκέψεις, επισκέψεις σε σχολεία, λεωφορείο για τη διευκόλυνση της μετακίνησης).

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ, ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ, ΖΩΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ.

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα