Γραμματεία Π.Α.ΜΕ Κερκυρας: Για τη ματαίωση της κυβερνητικής φιέστας στο ΕΚΚ με τον Υπουργό Παιδείας

04/11/2018 - 14:14

Το Σάββατο 3 Νοέμβρη δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ. ματαίωσαν την προγραμματισμένη κυβερνητική φιέστα με ομιλητή τον υπουργού παιδείας Γαβρόγλου, στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας. Από το βράδυ της Παρασκευής 2 Νοέμβρη, ύστερα από κάλεσμα της Γραμματείας Κέρκυρας του Π.Α.ΜΕ., εργαζόμενοι από τα ταξικά Σωματεία περιφρούρησαν το κτήριο του ΕΚΚ, για να εμποδίσουν αυτήν τη νέα κυβερνητική φιέστα-πρόκληση, που ως μοναδικό στόχο είχε να πείσει τους εργαζόμενους, τους μαθητές, τους φοιτητές, τους καθηγητές, τον λαό συνολικά, ότι το να μας σφάζουν είναι για το καλό μας!!!

Τεράστιες είναι οι ευθύνες της ξεπουλημένης-εργοδοτικής πλειοψηφίας της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, που για άλλη μία φορά, έσπευσε να βάλει πλάτη στην προώθηση της κυβερνητικής πολιτικής! Θυμίζουμε ότι εντελώς αυθαίρετα έδωσε άδεια για να πραγματοποιηθεί η παραπάνω κυβερνητική φιέστα, την ίδια ώρα που κλείνει τις πόρτες του ΕΚΚ στους εργαζόμενους, στα παιδιά τους, στα ταξικά Σωματεία, στο Π.Α.ΜΕ.

Χαρακτηριστική είναι και η στάση των μέσων μαζικής ενημέρωσης που, αν και ήρθαν να "καλύψουν" την κινητοποίηση, που διοργάνωσε η Γραμματεία Κέρκυρας του Π.Α.ΜΕ., εντούτοις δεν καταδέχθηκαν να καταγράψουν καμία δήλωση από κανένα μέλος της Γραμματείας ή των διοικήσεων των ταξικών Σωματείων, παρά μόνο από την Πρόεδρο της ΕΛΜΕ Κέρκυρας, με φόντο τους εργαζόμενων των Σωματείων που συσπειρώνονται στο Π.Α.ΜΕ.

Η ανταπόκριση με αποφασιστικό τρόπο των ίδιων των εργαζόμενων, των μαθητών, των φοιτητών, του λαού του νησιού μας στο κάλεσμα του Π.Α.ΜΕ. ήταν εκείνη που ματαίωσε και αυτήν τη νέα κυβερνητική φιέστα, τα σχέδια των ανθρώπων της μεγαλοεργοδοσίας. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να πάρουμε συνολικά την κατάσταση στα δικά μας χέρια. Οργανωνόμαστε λοιπόν ολοένα και περισσότεροι στα σωματεία μας, παλεύουμε με ταξικό προσανατολισμό, περνάμε στην αντεπίθεση!

Βάζουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες!
Κάνουμε δική μας υπόθεση την επιτυχία της απεργίας!

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα