Ευχαριστήριο ΑΣΕ στη Β΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής για τα αποτελέσματα των εκλογών

17/05/2019 - 12:32

        Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών στη Β’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής, ευχαριστεί τους συναδέλφους που συνέβαλλαν, ώστε στις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 19ο συνέδριο της ΟΛΜΕ, να αναδειχθεί δεύτερη δύναμη, να βγει ενισχυμένη και σε ψήφους (58 από 47) και σε ποσοστά (20,78% από 12,63%) και να εκλέξει 1 αντιπρόσωπο.

       Αναλυτικά τα αποτελέσματα των εκλογών έχουν ως εξής (σε παρένθεση τα αντίστοιχα αποτελέσματα του 2017):

Ψήφισαν: 285 (381)

Έγκυρα: 279 (372)

Άκυρα-Λευκά: 6 (9)

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: 58 – 20,78% (47-12,63%) 1 αντιπρόσωπος

ΣΥΝΕΚ: 111-39,78% (150- 40,32%) 1 αντιπρόσωπος

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ: 52-18,6% (76-20,43%) 1 αντιπρόσωπος

ΔΑΚΕ: 41- 14,69% (38-10,22%)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ: 17-6,09% (--)

        Θεωρούμε ότι σε μια εποχή που η αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης σε όλα τα μέτωπα εντείνεται και τσακίζει τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις του λαού μας, η ενίσχυση της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την πιο αποτελεσματική οργάνωση των αγώνων που έχουμε μπροστά μας, παρά τον αρνητικό συσχετισμό δύναμης που εξακολουθεί να υπάρχει στο σωματείο μας, όπου εξακολουθούν να πλειοψηφούν οι δυνάμεις του νέου κυβερνητικού συνδικαλισμού.

        Θα πάμε στο συνέδριο  υπερασπιζόμενοι τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας και τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων μας. Το αποτέλεσμα των εκλογών σημαίνει για εμάς ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη, για να πρωτοστατήσουμε ώστε το κίνημα να υιοθετήσει γραμμή ρήξης, να γίνει πιο αποτελεσματικό στην πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική. Να οργανώσουμε τον αγώνα μας, να αντισταθούμε, να παλέψουμε για επιστροφή των απωλειών, για άμεσα μέτρα ανακούφισης εδώ και τώρα.

Συναδέλφισσα, συνάδελφε,

            Η συμμετοχή σου στη ζωή και τη δράση του σωματείου είναι αυτή που μπορεί να παρακάμψει τα εμπόδια και τις δυσκολίες που βάζει ο σημερινός συσχετισμός δύναμης, οι ηγεσίες των ομοσπονδιών του κλάδου, η συνολική κατάσταση που επικρατεί στο εργατικό κίνημα.

        Σε καλούμε να στηρίξεις έμπρακτα με την αγωνιστική στάση και τη συμμετοχή σου τους πολύμορφους αγώνες που έχουμε ανάγκη να ξεδιπλώσουμε για να διεκδικήσουμε ένα σχολείο που θα διαμορφώνει ολοκληρωμένες προσωπικότητες και θα ανταποκρίνεται στην ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών. Με την καθημερινή μας πάλη, από κοινού με τους μαθητές μας και τους γονείς τους, να κάνουμε δική μας υπόθεση τη μόρφωση των παιδιών του λαού μας.

        Στις κάλπες που στήνονται μπροστά μας προσεχώς μην ψάχνεις για διαφορές. Κάνε την πραγματική διαφορά!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα