Μήνυμα αντίστασης και αντεπίθεσης στην αντεργατική λαίλαπα έστειλε η πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ( ΦΩΤΟ-VIDEO)

01/05/2019 - 20:49

Μήνυμα αντίστασης και αντεπίθεσης στην αντεργατική λαίλαπα που έχουν εξαπολύσει κεφάλαιο - ΕΕ - ΝΑΤΟ και κυβερνήσεις ενάντια στην εργατική τάξη έστειλαν χιλιάδες λαού που διαδήλωσαν σήμερα σε όλες τις πόλεις της χώρας κάτω από τις σημαίες του ΠΑΜΕ τιμώντας τους νεκρούς της εργατικής τάξης, τους ηρωικούς εργατικούς - λαϊκούς αγώνες, τις εργατικές αιματηρές κατακτήσεις, στην ανειρήνευτη πάλη με τους εκμεταλλευτές τους.

Οι χιλιάδες κόσμου έστειλαν επίσης ηχηρή απάντηση στον εργοδοτικό - κυβερνητικό συνδικαλισμό που με χαρακτηριστικό το ρόλο της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, της συνδικαλιστικής μαφίας μέσα στο εργατικό κίνημα, επιχειρεί τη μετάλλαξη των συνδικάτων σε μηχανισμούς προώθησης της στρατηγικής των επιχειρηματικών ομίλων. 

Στην Αθήνα, η απεργιακή συγκέντρωση έγινε στο Σύνταγμα, ενώ προσυγκεντρώσεις είχαν οριστεί νωρίτερα σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας. 

Στη συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυνε ο πρέσβης του Κράτους της Παλαιστίνης στην Ελλάδα Μαρουάν Τουμπάσι, ενώ την κεντρική ομιλία έκανε ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ. Η συγκέντρωση πλαισιώθηκε από καλλιτεχνικό πρόγραμμα. 

Το «παρών» στην απεργιακή συγκέντρωση έδωσε πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα

Βασική Κατηγορία: 

Η ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα