Παράσταση διαμαρτυρίας από εκπαιδευτικούς και γονείς στο υπ.Παιδείας για τα μεγάλα προβλήματα της Εκπαίδευσης (Video)

26/04/2018 - 17:49

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ - ΓΟΝΕΙΣ

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας για τα μεγάλα προβλήματα της Εκπαίδευσης (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Απαιτώντας ένα σχολείο που θα μορφώνει όλα τα παιδιά, μαζικούς μόνιμους διορισμούς τώρα όλων των αναπληρωτών και δημόσια και δωρεάν Παιδεία, οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών ΠΕ «Ν. Πλουμπίδης», «Ρ. Ιμβριώτη», «Γ. Σεφέρης», «Σωκράτης» και Χαϊδαρίου, η ΕΛΜΕ Πειραιά και η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας.

Η σημερινή κινητοποίηση αποφασίστηκε σε σύσκεψη που έγινε μετά από πρόσκληση των Συλλόγων Εκπαιδευτικών ΠΕ «Θουκυδίδης», «Ν. Πλουμπίδης», «Ρόζα Ιμβριώτη», «Γ. Σεφέρης» και «Σωκράτης». Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες των ΔΣ της ΑΣΓΜΕ και της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής, εκπρόσωποι από 24 Ενώσεις Γονέων της Αττικής και σαν παρατηρητής η ΕΛΜΕ Πειραιά.

Αντιπροσωπεία των εκπαιδευτικών και των γονέων, συναντήθηκε με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου, όπου έθεσε τα αιτήματα, που αποτελούν την προμετωπίδα των κινητοποιήσεων.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του υπουργείου, μέσω γενικολογιών, δεν έδωσαν καμία απάντηση και δεν πήραν καμία δέσμευση για τη χρηματοδότηση, τους διορισμούς κ.ο.κ.  

Πηγή: 902.gr

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα