Πρωτοβουλία Αναπληρωτών -Ωρομισθίων Καβάλας:Συγκέντρωση - συναυλία για τη μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών

04/03/2019 - 18:33

Συγκέντρωση και συναυλία στην Πλατεία Καπνεργάτη στην Καβάλα, η οποία αγκαλιάστηκε από μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών και εργαζομένων, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 1 Μάρτη, μετά από κάλεσμα της «Πρωτοβουλίας Αναπληρωτών - Ωρομισθίων και Ελαστικά Εργαζομένων στην Εκπαίδευση Νομού Καβάλας».

Η εκδήλωση έγινε ως συνέχεια των κινητοποιήσεων και αγώνων που δίνουν οι εκπαιδευτικοί με αιχμή το αίτημά τους για μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών χωρίς όρους και προϋποθέσεις και την κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας στην εκπαίδευση. 

Κεντρικός ομιλητής της συγκέντρωσης ήταν ο αναπληρωτής εκπαιδευτικός Γιάννης Πικριδάς, μέλος της «Πρωτοβουλίας». Χαιρετισμούς απηύθηναν ο πρόεδρος του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Καβάλας και ο πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Καβάλας.

Η συναυλία πλαισιώθηκε από  17 μουσικούς από διάφορα τοπικά συγκροτήματα τα οποία δέχτηκαν να συμμετέχουν αφιλοκερδώς στην προσπάθεια αυτή. Από την εκδήλωση δόθηκε το μήνυμα πως ο αγώνας των εκπαιδευτικών για σταθερή εργασία με δικαιώματα θα συνεχιστεί και είναι δεμένος με τις ανάγκες των εργατικών - λαϊκών στρωμάτων για αποκλειστικά δημόσιο - δωρεάν σύστημα Παιδείας.

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα