ΣΕΠΕ "Έλλη Αλεξίου": Κινητοποίηση στην Δνση Γ' Αθήνας για τα κενά και τις ελλείψεις την Τετάρτη 12/12

11/12/2018 - 18:09

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Περιστερίου «ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ»  καλεί  εκπαιδευτικούς και γονείς σε ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Γ΄ΑΘΗΝΑΣ (Μάκρης 2, Αιγάλεω) την Τετάρτη  12/12/2018 στις 2.οο μ.μ

Βρισκόμαστε στην έναρξη του Β΄ τριμήνου της σχολικής χρονιάς  και τα κενά που προέρχονται από αναρρωτικές άδειες μένουν ακάλυπτα για καιρό στα σχολεία, με αποτέλεσμα να χάνονται εκατοντάδες διδακτικές ώρες και  γονείς και μαθητές να ταλαιπωρούνται (όπως συμβαίνει στο 37ο Νηπιαγωγείο Περιστερίου που το ολοήμερο τμήμα  του είναι σε αναστολή  από τις  10 Νοεμβρίου!!! ).

  • Οι τελευταίες τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών Παράλληλης στήριξης δεν κάλυψαν τις ανάγκες όλων των μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες  και εξακολουθεί να παραμένει κλειστή η τάξη ΖΕΠ στο 41ο Δημοτικό  Περιστερίου .
  • Η λειτουργία των ΔΥΕΠ δεν ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες του συγκεκριμένου μαθητικού πληθυσμού λόγω της συνεχούς  εναλλαγής του εκπαιδευτικού προσωπικού και των ελλείψεων  σε  υλικοτεχνική υποδομή και η υλοποίηση του προγράμματος των  «ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ»  στα σχολεία της Γ΄Δ/νσης   παραμένει ακόμη στα χαρτιά.

Αυτή είναι η «μεταμνημονιακή» κανονικότητα της κυβέρνησης που για να πιάσει τα ματωμένα πλεονάσματα τσακίζει μορφωτικά και εργασιακά δικαιώματα.

Καλούμε  γονείς και εκπαιδευτικούς  σε

 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Γ΄ΑΘΗΝΑΣ (Μάκρης 2, Αιγάλεω) την Τετάρτη 12 Δεκέμβρη στις 2μμ

ΤΟ  Δ.Σ

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα