ΣΕΠΕ "Ο Σωκράτης": Συνδρομές συνδικαλιστικού έτους 2018-2019

12/10/2018 - 18:02

Συνδρομές συνδικαλιστικού έτους 2018-2019

Συναδέλφισσες / συνάδελφοι,

  • Η συνδρομή για τους Μονίμους είναι 28 € (όπως πέρυσι) και θα παρακρατηθεί από τη μισθοδοσία σε 7 δόσεις των 4€.
  • Αναφορικά με τη συνδρομή των Αναπληρωτών, ο Σύλλογός μας, κατανοώντας την αγωνία των συναδέλφων, οι οποίοι απολύονται στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς και ζουν στην αβεβαιότητα για το πότε και αν θα επαναπροσληφθούν, αποφάσισε το ύψος της συνδρομής στα 15€, ποσό δηλαδή που ζητά η ΔΟΕ ούτε ευρώ για το Σύλλογο.
  • Η συνδρομή για τους  αναπληρωτές πρέπει να αποδοθεί στα μέλη του ΔΣ.
  • Η συνδρομή για τους εκπαιδευτικούς του Μειωμένου ωραρίου και τους ωρομίσθιους κρίναμε ότι πρέπει να είναι το συμβολικό ποσό των 5€.
  • Για τους συναδέλφους που είναι αποσπασμένοι στο Σύλλογό μας από άλλα ΠΥΣΠΕ, για τους συναδέλφους από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, οι οποίοι είναι αποσπασμένοι ή βρίσκονται με μερική ή με ολική διάθεση στην Πρωτοβάθμια, καθώς και για τους συναδέλφους μειωμένου ωραρίου, η συνδρομή τους θα αποδίδεται σε κάποιο μέλος του Δ.Σ.

     Σε κάθε σχολείο οι συνάδελφοι μόνιμοι πρέπει να συμπληρώσουν τις σχετικές υπεύθυνες δηλώσεις, που στέλνει ο Σύλλογος μαζί με το ενημερωτικό για τις συνδρομές, και να τις δώσουν στα μέλη του Δ.Σ μέχρι την ημέρα των αρχαιρεσιών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα