ΣΕΠΕ "Ρόζα Ιμβριώτη": Καταγγελία - Με εξώδικα οι εργοδότες απαντούν στην ταξική αλληλεγγύη

17/04/2019 - 13:30

Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α

ΜΕ  ΕΞΩΔΙΚΑ  ΟΙ  ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ   ΑΠΑΝΤΟΥΝ    ΣΤΗΝ   ΤΑΞΙΚΗ   ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!

ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ!

Σε μια προσπάθεια τρομοκράτησης μέσω της δικαστικής δίωξης και ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης προχωρά η εργοδοσία της εταιρείας VRESNET απέναντι σε εκλεγμένους συνδικαλιστές Συλλόγων και ΕΛΜΕ επειδή τόλμησαν με αποφάσεις Δ.Σ. των φορέων τους να συμπαρασταθούν σε απολυμένη έγκυο της συγκεκριμένης εταιρείας.

Με ένα μακροσκελές εξώδικο προσπαθεί να δικαιολογήσει την απόλυση της πρώην υπαλλήλου της, απαιτεί (!!!) από τα σωματεία μας να ανακαλέσουν τα ψηφίσματα συμπαράστασης και απειλεί ότι θα προβεί σε κάθε νόμιμο μέσο, αν δεν αποσύρουμε τις καταγγελίες μας.

Η τακτική της χρησιμοποίησης της δικαιοσύνης ως προσπάθεια φίμωσης του συνδικαλιστικού κινήματος δεν είναι καινούρια. Βαδίζει χέρι-χέρι με όλους τους κατασταλτικούς μηχανισμούς και την προσπάθεια τρομοκράτησης από την εργοδοσία, όταν συναντούν το τείχος της οργανωμένης αλληλεγγύης των εργαζομένων.

Τους δηλώνουμε ότι τέτοιες επιθέσεις δεν πτοούν την εργατική τάξη ούτε τους εκλεγμένους εκπροσώπους της ούτε και είναι ικανές να κάμψουν την αλληλεγγύη των εργαζομένων. Θα βρουν μπροστά τους σύσσωμο το εργατικό – λαϊκό κίνημα. Έχουμε τη δύναμη και τον τρόπο να περιφρουρήσουμε τον κάθε αγωνιστή.

Η   ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ    ΚΑΙ  ΟΙ   ΑΠΕΙΛΕΣ   ΔΕΝ   ΠΕΡΝΟΥΝ   ΣΤΟ  ΤΑΞΙΚΟ   ΚΙΝΗΜΑ!

Το Δ.Σ.

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα