ΣΕΠΕ "Ρόζα Ιμβριώτη": Να αποσυρθούν τώρα όλες οι κατηγορίες εναντίον των διωκόμενων φοιτητών για το μισητό Άγαλμα Τρούμαν!

09/10/2018 - 22:42

Να αποσυρθούν τώρα όλες οι κατηγορίες εναντίον των διωκόμενων φοιτητών για το μισητό Άγαλμα Τρούμαν! Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Στις 10 του Οκτώβρη θα πραγματοποιηθεί η εξ’ αναβολής δίκη των νεολαίων αγωνιστών, που διώκονται για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις στις 16/4/2018 στο Άγαλμα του Τρούμαν ενάντια στους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ - ΕΕ στη Συρία.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αφού πρώτα χτύπησε την αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση με πρωτοφανή αγριότητα, σήμερα επιμένει να σέρνει σε δίκη τους δυο φοιτητές για να δείξει "καλή διαγωγή" στην πρεσβεία των ΗΠΑ, να πάρει ξανά τα συγχαρητήρια για την εμπλοκή της στα επικίνδυνα σχέδια των φονιάδων του ΝΑΤΟ, να διώκει και να εκφοβίζει όσους εκφράζουν την αντίθεσή τους στα σχέδιά τους, όσους αντιπαλεύουν τη μετατροπή της χώρας σε πολεμικό ορμητήριο. Στήνοντας μια βιομηχανία διώξεων ενάντια σε όποιον αγωνίζεται, θέλει να τρομοκρατήσει και να "προλάβει" τις αντιδράσεις που γεννά η αντιλαϊκή πολιτική που υπηρετεί.

Η σφαγή των λαών της περιοχής, οι βομβαρδισμοί στη Συρία, οι δολοφονίες παλαιστινίων, τα εκατομμύρια των προσφύγων, είναι θύματα της δολοφονικής μηχανής που φιλοξενεί ο ΣΥΡΙΖΑ και στην Ελλάδα με τις αμέτρητες βάσεις και εγκαταστάσεις που υπάρχουν και τις νέες που σχεδιάζει να φτιάξει. Αυτούς τους αιματοβαμμένους σχεδιασμούς είναι αποφασισμένοι να τους προχωρήσουν με κάθε μέσο. Γι’ αυτό στοχοποιούν τη λαϊκή αντίσταση και διώκουν όσους αγωνίζονται ενάντια τους.

Η κυβέρνηση δίνει γη και ύδωρ στους ιμπεριαλιστές από τη μια για να δολοφονούν λαούς και από την άλλη θυμίζουμε ότι χτύπησε με βία και μίσος το νεολαιίστικο κίνημα, κάνοντας και συλλήψεις.

Είναι βαθιά γελασμένη! Ο αυταρχισμός και οι άδικες διώξεις δεν μας φοβίζουν!

Όσο θα στήνουν δίκες και διώξεις, τόσο θα δυναμώνει η αποφασιστικότητα και η μαχητικότητα της εργατικής τάξης, της νέας γενιάς.

Για ακόμη μια φορά θα απαντήσουν οι χιλιάδες των εργατών και του λαού που αντιστέκονται στον ιμπεριαλισμό και τους υπηρέτες του.

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» εκφράζει για άλλη μια φορά τη συμπαράστασή του στους διωκόμενους φοιτητές  και  δίνουμε  μαχητική απάντηση με την παρουσία μας  στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων στις 10 Οκτώβρη στις 9 π.μ. στο κτίριο 7.

Απαιτούμε:

  • Να αποσυρθούν τώρα όλες οι κατηγορίες εναντίον των διωκόμενων φοιτητών!

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                                Η Γ. Γραμματέας

Κοπριτέλης Απόστολος                                                                Γλαβίνα Σουζάνα

 

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα