ΣΕΠΕ "Ρ. Ιμβριώτη": Να ολοκληρωθούν επιτέλους τα έργα στο 8ο Δημοτικό Βύρωνα ώστε να δοθεί στα παιδιά όλο το προαύλιο!

19/11/2018 - 22:07

ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ:

Να ολοκληρωθούν επιτέλους τα έργα στο 8ο Δημοτικό Βύρωνα ώστε να δοθεί στα παιδιά όλο το προαύλιο!

Κύριε Δήμαρχε, κυρίες και κύριοι της Δημοτικής Αρχής,

Είναι άμεση ανάγκη να ολοκληρωθούν άμεσα τα έργα στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα, γιατί δεν πάει άλλο με την κατάσταση που επικρατεί στο σχολείο κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων και όχι μόνο! Δε μπορεί να στοιβάζονται στην κυριολεξία τόσα παιδιά σε ένα μέρος του προαύλιου χώρου, γιατί τα έργα είναι σε εξέλιξη στο υπόλοιπο και ταυτόχρονα να υπάρχει συνεχής κίνδυνος για ατυχήματα, τόσο γιατί το εναπομείναν προαύλιο είναι ελάχιστο και ο συνωστισμός φέρνει ατυχήματα όσο και γιατί μπορεί να έχουμε τραυματισμούς στα ίδια τα έργα!

Οι συνάδελφοι, ταυτόχρονα, εργάζονται νιώθοντας συνεχώς την πίεση και τον κίνδυνο από την κατάσταση αυτή. Μπήκαμε στον τρίτο μήνα λειτουργίας του σχολείου και ακόμα να ολοκληρωθούν τα έργα!

Πότε σκοπεύει ο Δήμος να πάρει επιτέλους μέτρα, ώστε να ολοκληρωθεί το έργο; Τέρμα οι αναβολές, τα έργα πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα!

Εννοείται ότι ταυτόχρονα πρέπει να εξασφαλιστεί η ποιότητα του έργου, ώστε να μπορέσουν τα παιδιά να χαρούν τον αύλειο χώρο και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του σχολείο!

Για το Δ.Σ.

    Ο Πρόεδρος                                                              Η Γ. Γραμματέας

Κοπριτέλης Απόστολος                                                   Γλαβίνα Σουζάνα

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα