Συγκέντρωση για τον ένα χρόνο από το θάνατο του μικρού Μάριου στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών

08/06/2018 - 23:07

Συγκέντρωση στη μνήμη του 10χρονου Μάριου πραγματοποίησαν κάτοικοι, γονείς, εκπαιδευτικοί  και μαθητές του Δήμου Αχαρνών, ένα χρόνο μετά τον άδικο χαμό του παιδιού.

Η συγκέντρωση είχε και το χαρακτήρα καταγγελίας, καθώς, όπως καταγγέλλουν, όχι μόνο δεν έχει βρεθεί ο δράστης, αλλά και οι αιτίες που οδήγησαν στον τραγικό χαμό του Μάριου δεν έχουν εκλείψει.

Η κινητοποίηση ξεκίνησε με συγκέντρωση στο γήπεδο του Αχαρναϊκού, ενώ ακολούθησε πορεία μέχρι την κεντρική πλατεία του Μενιδίου.

Εκεί μίλησαν ο πατέρας του Μάριου, Θανάσης Σουλούκος, ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αχαρνών Σωτήρης Κουφογιώργος, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 6ου Δημοτικού Αγγελική Βάρδα και η Μαρία Σφυρή, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής «Ο Σωκράτης»

Ακολούθησε μαζική πορεία στο 6ο Δημοτικό σχολείο.

Να σημειωθεί ότι καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας δεν ακούστηκε ούτε ένα ρατσιστικό σύνθημα, καθώς η Ένωση Γονέων, ο Σύλλογος Γονέων και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών είχαν αποφασίσει να απομονωθεί κάθε ρατσιστική αντίληψη που στοχοποιεί κοινωνικές ομάδες, γιατί όπως έχει αποδειχθεί δεν αποτελεί λύση.

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα