Σχόλιο των αιρετών της ΑΣΕ στο ΠΥΣΠΕ Λέσβου: Οι μαϊντανοί στήριξης της κυβερνητικής πολιτικής

30/10/2016 - 12:14

Οι μαϊντανοί στήριξης της κυβερνητικής πολιτικής σε διδακτορικό απόγνωσης και θράσους!!

Στις υπηρεσίες σαρακοφαγωμένων υποστυλωμάτων φαίνεται ότι καταφεύγει πλέον ο παλιός και νέος κυβερνητικός συνδικαλισμός,( ΔΑΚΕ – ΠΑΣΚ ή ΔΗΣΥ - ΕΡΑ) σαν ύστατη κι απέλπιδα προσπάθεια, αποτροπής επανεκλογής αιρετού με τα ψηφοδέλτια του ΠΑΜΕ

στο ΠΥΣΠΕ Λέσβου.

Σε διατεταγμένη υπηρεσία διεκπεραίωσης αυτής της αποστολής, η «ανατρεπτική» Πρωτοβουλία ανεξάρτητων!!! Εκπ/κών πρόσφατο εξώγαμο της απατημένης ΕΡΑ και πρώιμα υιοθετημένο από ΔΑΚΕ και ΔΗΣΥ.

Κυοφορήθηκε στα «ανεξάρτητα» ιζήματα της ΠαρεμβασοΣυριζαίικης ‘’επαναστατικής’’ σούπας σε περίοπτη θέση στο μενού των αντιμνημονιακών συνταγών στήριξης της κυβέρνησης!

Εγκαταλείποντας άδοξα τα δοτά πόστα της στο ΠΥΣΠΕ Λέσβου, κι αφού έμπρακτα ως την τελευταία της ανάσα έδινε όρκους πίστης κι αφοσίωσης στην εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής, αναδύθηκε ‘’αλέκιαστη’’ και ‘’μυρωδάτη!!

(σχετ. καταγγελία στο site του Συλλόγου για τα ΠΥΣΠΕ 30/8/2016).

Δίνει τα ρέστα της!!

Με μπόλικη αντιμνημονιακή σάλτσα καρυκευμένη με ολίγον δανειστές, σε ανακοίνωσή της ξιφουλκεί απεγνωσμένα δήθεν για την υπεράσπιση των συναδέλφων, αλλά σταθερά το νου της τον έχει στραμμένο στο «κομματικό» και «περιχαρακωμένο», όπως λέει, ΠΑΜΕ.

Οι αγωνίες όλου του team του κυβερνητικού συνδικαλισμού ΔΑΚΕ – ΔΗΣΥ – ΕΡΑ με τους μαϊντανούς τους, μετατρέπονται σε εφιάλτη μπροστά στο σενάριο επανεκλογής αιρετού με τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΠΑΜΕ. Γνωρίζουν πολύ καλά τι νέα σκληρά μέτρα ετοιμάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ , κάθονται στα κάρβουνα για την συγκάλυψη εντός των τειχών του ΠΥΣΠΕ της απρόσκοπτης συνέχισης και προώθησης της κυβερνητικής πολιτικής των αποφάσεων του ΟΟΣΑ και της ΕΕ.

Δυστυχώς όμως το «ανατρεπτικό» τσιουάουα που ξαμόλησαν σε αποστολή διάσωσης και αποφυγής διασυρμού τους, είναι φαφούτικο και ξεδοντιασμένο από καιρό!!!

Οι αποφάσεις του ΠΥΣΠΕ και η συνενοχή όλου του επίλεκτου συνδικαλιστικού team που υπηρετούν σ’ αυτό ως διορισμένα του μέλη με συμμετοχή στο κάδρο των αποφάσεών του πολλές φορές και του αιρετού της ΔΗΣΥ, φέρει την υπογραφή όλων. Και των αντιμνημονιακών!!!

Είναι λίγο αργά λοιπόν για δάκρυα για τους αναπληρωτές που απολύθηκαν απ’ τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, και τις υπεραριθμίες ,αφού στο σχεδιασμό αυτών των επιτευγμάτων πρωταγωνιστούσε η αφρόκρεμα των ΔΑΚΕ – ΔΗΣΥ- ΕΡΑ και της εκκολαπτόμενης ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ.

Στις 27/6/2016 στη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ με τη συμμετοχή όλων πάρθηκε η απόφαση με 4-1 που οδηγούσε σ’ αυτά τα «κατορθώματα». Σε σχετ. καταγγελία μας ( site Συλλόγου) αναφέραμε: «μπήκε ταφόπλακα για μια ακόμη φορά στα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών και θεμελιώθηκε η συνεχής  κινητικότητα των μόνιμων Εκπ/κων καθώς και η απόλυση εκατοντάδων αναπληρωτών».

Αναρωτιόμαστε σας εμπόδισε όλους σας η «κομματικότητα» ή η «περιχαράκωση» του ΠΑΜΕ και καταψηφίσατε την πρότασή του που σας καλούσε π.χ. να μην λειτουργήσει κανένα τμήμα Νηπιαγωγείου με πάνω από 15 νήπια;;

Είναι λίγο αργά να «εξάπτεστε» για την ελαστικοποίηση όταν με την ίδια πλειοψηφία και σύνθεση το ΠΥΣΠΕ αποτέλεσε φάμπρικα ελαστικοποίησης των εργασιακών σχέσεων!!

( σχετ. καταγγελία στο site του Συλλόγου απόφασης ΠΥΣΠΕ 23/2/2016)

Μην χάνετε λοιπόν άσκοπα το χρόνο σας βάζοντας στο στόμα σας το ΠΑΜΕ, αφού σας λείπουν τα δοντάκια!

Κάντε ένα διάλλειμα να ξεχαστεί λίγο η ακομμάτιστη και με χωρίς χαρακώματα δράσης σας, και μην στενοχωριέστε.

Απ’ τη μια η χαλαρότητα της «αριστερής» σας μνήμης, απ’ την άλλη η τρυφερότητα των ΔΑΚΕ - ΕΡΑ – ΔΗΣΥ θα σας βοηθήσει να ξαναποκτήστε νεογιλά ελευθέρας χρήσης και βοσκής!!

Προσωρινά τώρα επιβάλλεται να περιοριστείτε όλοι σας

στα μεγαλεία των αντιμνημονιακών παντιέρων στα συλλαλητήρια στήριξης της κυβέρνησης κατά τις «μάχες» της «σκληρής» διαπραγμάτευσης με τους κακούς δανειστές, όπως και στα ανεκπλήρωτα όνειρα κατάκτησης ανώτερων Διοικητικών θώκων που άδοξα ναυάγησαν και σας στέρησαν τη χαρά της υπηρέτησης κι από άλλα μετερίζια της κυβερνητικής πολιτικής!!

Μακροθανάσης Δημήτρης

Μαδυτινός Κώστας 

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα