Σωματεία και Φορείς Ζακύνθου: Μηχανοκίνητη πορεία για την Υγεία

09/03/2019 - 10:07

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Δυναμικό μηχανοκίνητο συλλαλητήριο σε όλο το νησί, πραγματοποίησε το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθουμε μαζική συμμετοχή κόσμου. Στόχος ήταν να φτάσει σε όλους το μήνυμα και τα αιτήματα του Εργατικού Κέντρου για δημόσια και δωρεάν Υγεία σε ασφαλή και σύγχρονο νοσοκομείο, να δοθεί λύση στη λειτουργία της Παιδιατρικής, στην εκκίνηση της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, στη στελεχική στήριξη της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού και της υπηρεσίας του ΕΚΑΒ.

Όπως επισημαίνει το Εργατικό Κέντρο, «συνεχίζουμε τον αγώνα  με τη συλλογή υπογραφών με κείμενο των αιτημάτων μας, το οποίο θα επιδοθεί στον υπουργό Υγείας και στα κόμματα τη Βουλής, πλην της ναζιστικής Χρυσής Αυγής». 

“Δεν κάνουμε πίσω από το αυτονόητο δικαίωμα μας στην υγεία. Μόνο ο μαζικός, αποφασιστικός αγώνας στην κατεύθυνση της υπεράσπισης της απρόσκοπτης λειτουργίας του Νοσοκομείου ως δημόσιο και δωρεάν μπορεί να έχει αποτελέσματα απέναντι στην υποβάθμιση και απαξίωση που επέβαλλαν διαχρονικά οι κυβερνήσεις”, αναφέρει το Εργατικό Κέντρο επισημαίνοντας πως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο αγώνας δεν θα σταματήσει μέχρι να υπάρξει απτό αποτέλεσμα και αυτό είναι κάτι που μπορούν να το εγγυηθούν οι συμμετέχοντες φορείς και πολίτες.

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα