Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Φυλής

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Με μαχητικότητα και τηρώντας αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας, Σωματεία Εκπαιδευτικών της Αττικής, σε συνέχεια της προηγούμενης παράστασης διαμαρτυρίας την περασμένη Τετάρτη 4 Νοέμβρη στο Υπουργείο Υγείας, πραγματοποίησαν σήμερα Τρίτη 10 Νοέμβρη παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας, απαιτώντας μέτρα υγιεινής και ασφάλειας σε όλα τα σχολεία, καθώς και γενναία χρηματοδότηση της παιδείας για εξασφάλιση ισότιμης πρόσβασης όλων των μαθητών στην εκπαίδευση.

Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, όπως και του Υπουργείου Υγείας, κώφευσαν. Αρνήθηκαν να δεχτούν εκπροσώπους των Εκπαιδευτικών Σωματείων, διότι γνωρίζουν πως τα αιτήματά μας είναι δίκαια και αγκαλιάζουν το σύνολο της κοινωνίας! Τους δηλώνουμε ξεκάθαρα πως δε θα σταματήσουμε εδώ, αλλά θα συνεχίσουμε μέχρι να ικανοποιηθούν ΟΛΑ τα αιτήματά μας!

Οι ανάγκες μας δεν μπαίνουν σε καραντίνα!

Lockdown θα επιβάλουμε στην πολιτική τους!

Απαντάμε και κλιμακώνουμε με Πανεργατική απεργία στις 26 Νοέμβρη

ενάντια στα νέα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης

που φέρνει τις ανατροπές του αιώνα στα εργασιακά!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Παρόλο που ως ΑΣΕ είχαμε έγκαιρα, από το Σάββατο 7 Νοέμβρη, καταθέσει πρόταση προς την πλειοψηφία του ΔΣ του Συλλόγου μας “ΠΛΕΥΣΗ στην εκπαίδευση”, να πάρει και ο Σύλλογος μας απόφαση στήριξης και συμμετοχής στη σημερινή κινητοποίηση, δεν πήραμε καμία απάντηση, όπως ακριβώς δεν πήραμε καμία απάντηση και από το Υπουργείο Παιδείας. Τα συμπεράσματα δικά σας!

10 Νοέμβρη 2020