ΣΕΠΕ "Σωκράτης"

Aπό την παράσταση διαμαρτυρίας για τα προβλήματα των σχολείων και τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας από σωματεία και φορείς του Μενιδίου

12/06/2020 - 20:12

Δελτίου τύπου από την παράσταση διαμαρτυρίας για τα προβλήματα των σχολείων και τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας από σωματεία και φορείς του Μενιδίου

Παράσταση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο της πόλης για τα οξυμένα προβλήματα των σχολείων και τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, πραγματοποίησαν σήμερα εκπρόσωποι σωματείων και φορέων του Μενιδίου μετά από κάλεσμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Αν. Αττικής «Ο Σωκράτης».

Στην κινητοποίηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Συλλόγου Γυναικών Μενιδίου, του ΣΕΒΑ και του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ του δήμου Αχαρνών, τα εκλεγμένα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Αχαρνών, Ιάσονας Καπλάνης και Νίκος Κώτσιος αλλά και ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης, δημοτικός σύμβουλος Αχαρνών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Την αντιπροσωπεία για ακόμη μία φορά αρνήθηκε να συναντήσει ο ίδιος ο δήμαρχος που απουσίαζε παρόλο που γνώριζε ότι θα γίνει η συγκεκριμένη κινητοποίηση κάτι που κατήγγειλε η Μαρία Σφυρή, εκ μέρους του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Αν. Αττικής «Ο Σωκράτης», τονίζοντας ότι η δημοτική αρχή και η κυβέρνηση απουσιάζουν συνολικά από τα μεγάλα προβλήματα της εκπαίδευσης.

Αδιαφορούν για την υγιεινή και ασφάλεια των μαθητών, εκπαιδευτικών μη παίρνοντας μέτρα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Παράλληλα, έκανε σαφές ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί σε κοινή πορεία με τους Συλλόγους Γονέων και τους υπόλοιπους φορείς της πόλης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα