ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Δάσκαλοι και γονείς τώρα συμμαχία,παλεύουμε για δημόσια και δωρεάν παιδεία

19/05/2020 - 19:04

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Ηρακλείου χαιρετίζει τους συναδέλφους που σε συνέχεια των κινητοποιήσεων βρέθηκαν και σήμερα 19/5 στην πανεκπαιδευτικη συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο με κύριο αίτημα: να καταργηθεί η αντιεκπαιδευτικη τροπολογία για τις κάμερες στα σχολεία, να μην κατατεθεί το πολυνομοσχέδιο, που φτιάχνει ένα σχολείο στα μέτρα των επιχειρήσεων και όχι στα μέτρα των λαϊκών αναγκών.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν οι: Σωματείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης «Δ. Θεοτοκόπουλος», ΕΛΜΕ Ηρακλείου, Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων Κρήτης, Ένωση Γονέων Ηρακλείου, μαθητές Ηρακλείου και φοιτητικοί σύλλογοι ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας σε κατεύθυνση ρήξης με τα μέτρα της κυβέρνησης που με το νέο πολυνομοσχέδιο εισάγει τις δεξιότητες από το νηπιαγωγείο ώστε ως αυριανοί εργαζόμενοι με κατακερματισμένη μάθηση να προσαρμόζονται στο τι θέλει η κάθε επιχείρηση κι όχι αντίστοιχα με το επιστημονικό πεδίο του καθενός. Κερασάκι στην τούρτα είναι η αναμετάδοση του μαθήματος μέσω καμερών στις αίθουσες, δηλαδή μάθημα τύπου Big Brpther , αντί να πάρει μέτρα προστασίας, καθαριότητας και να αυξήσει τον κρατικό προϋπολογισμό ώστε να χτιστούν νέα Σχολικά Κτίρια κι όχι αίθουσες-μπουντρούμια.

Καλούμε τους συναδέλφους μας να συμμετάσχουν τις επόμενες μέρες στη γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ 20/5 19:00 3ο λύκειο Ηρακλείου καθώς και να συσπειρωθούν και να πιέσουν για συνελεύσεις όπου αυτό δεν έχει γίνει. Να τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας και να παρθούν αγωνιστικές αποφάσεις σε κατεύθυνση υπέρ των λαϊκών οικογενειών.

ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ!

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα