Α΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Δελτίο Τύπου για το αντιφασιστικό συλλαλητήριο

13/02/2022 - 11:53

Δελτίο Τύπου

Μαζική συμμετοχή εκπαιδευτικών της Δ’ ΕΛΜΕ, γονέων και μαθητών στο Αντιφασιστικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 στην πλατεία Ευόσμου.
Κανένας μόνος, κανένας φόβος – Ο φασισμός θα βρίσκει πάντοτε απέναντι του, ενωμένη και αποφασισμένη, την εκπαιδευτική κοινότητα.

Το ΔΣ της Δ ΕΛΜΕ χαιρετίζει τους χιλιάδες εργαζόμενους μαζί με εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές συμμετείχαν στο μαζικό συλλαλητήριο το Σάββατο 05 Φεβρουαρίου 2022 στην πλατεία του Ευόσμου. Δόθηκε ηχηρή απάντηση ότι το φασιστικό δηλητήριο δεν έχει καμία θέση ούτε στα σχολεία ούτε στις γειτονιές μας.

Οι εκπαιδευτικοί θα σταθούμε στο ύψος που απαιτεί το λειτούργημά μας και μέσα από την τάξη θα εξοπλίσουμε τους μαθητές μας με την αλληλεγγύη, την συμπαράσταση, κόντρα στη μισαλλοδοξία και τον φασισμό. Συμμετέχουμε στις δράσεις που έχει ήδη αποφασίσει το σωματείο μας, λέμε τη γνώμη μας, ενισχύουμε με νέες ιδέες αυτές τις πρωτοβουλίες.

Το ΔΣ της Δ ΕΛΜΕ, μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας, θα συνεχίσει να παλεύει για το σχολείο των σύγχρονων αναγκών, για δουλειά με δικαιώματα και ζωή με αξιοπρέπεια.

Το ΔΣ

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα