ΕΛΜΕ Πειραιά: Έξι χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

18/09/2019 - 12:47

Συμπληρώνονται την Τετάρτη 18 του Σεπτέμβρη έξι χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, από τάγμα εφόδου της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.  Τα ναζιστικά τάγματα εφόδου  έχουν καταγράψει περισσότερες από 18 παρόμοιες επιθέσεις σε συνδικαλιστές, κοινωνικά στέκια, μετανάστες εργάτες, κομμουνιστές και αριστερούς, δημοκράτες, νεολαίους αντιφασίστες.

Οι εκπαιδευτικοί δεν ξεχνούν τα εγκλήματα σε βάρος της εργατικής τάξης και του λαού, που έχουν διαπραχθεί ιστορικά στο όνομα του ναζισμού. Ο φασισμός-ναζισμός, ως γνήσια τέκνα του συστήματος της εκμετάλλευσης, κάνουν τα πάντα ώστε η εργοδοσία να συνεχίζει απρόσκοπτα την κερδοφορία της, βοηθώντάς τη να τσακίζει κάθε είδους εργασιακό και λαϊκό δικαίωμα που έχει απομείνει.

Οι εκπαιδευτικοί δεν ξεχνούν την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής τα τελευταία χρόνια, που αντικειμενικά συνοδεύει τη ναζιστική ρατσιστική της ιδεολογία. Πλάι στα μέτρα των κυβερνήσεων για τη στήριξη του κεφαλαίου, μαζί με τα κηρύγματα περί ανταγωνιστικότητας και "υγιούς επιχειρηματικότητας", οργανώθηκαν, τα τελευταία χρόνια τα φασιστικά-δολοφονικά τάγματα εφόδου για την τρομοκράτηση του λαού.

Μπορεί τα ναζιστικά κατακάθια, μετά και το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα, όπου ο λαός με την ψήφο του τους πέταξε εκτός βουλής, να έχουν λουφάξει, αλλά δε μας ξεγελούν. Μόλις πρόσφατα υποψήφιος της ΧΑ στο Ρέθυμνο επιτέθηκε σε μετανάστη με μαχαίρι και πριν λίγες μέρες πυροβόλησε άλλον, ημεδαπό αυτή τη φορά. Ο φασισμός είναι όπλο του καπιταλιστικού  συστήματος, τρέφεται από αυτόν. Το κλειδί συνεπώς για την οριστική εξάλειψή του από το προσκήνιο της ιστορίας βρίσκεται στην οργάνωση του αγώνα των εργαζομένων, απέναντι στην επίθεση του κεφαλαίου, που δεν διστάζει, όταν το κρίνει αναγκαίο, να "ταΐζει" προς όφελός του εγκληματικές ναζιστικές και φασιστικές οργανώσεις, όπως η Χρυσή Αυγή, με στόχο να κάμψει την αντίσταση του λαού.

Καλούμε κάθε συνάδελφο, τις νέες και του νέους να δώσουν το παρόν στις συγκεντρώσεις/εκδηλώσεις που καλούν τα σωματεία, οι φορείς, η οικογένεια του Παύλου την Τρίτη 18/9 στο Κερατσίνι. Να απαντήσουμε μαζικά, αποφασιστικά στην προσπάθεια αθώωσης στη συνείδηση του λαού, της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και των αφεντικών της.

Ο ΛΑΟΣ  ΔΕ  ΣΚΥΒΕΙ  ΤΟ  ΚΕΦΑΛΙ

ΤΟΝ  ΦΑΣΙΣΜΟ  ΤΣΑΚΙΖΕΙ  ΜΕ  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ  ΠΑΛΗ

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα