ΕΛΜΕ Ζακύνθου: Οι φασίστες είναι ανεπιθύμητοι στη Ζάκυνθο!

08/04/2013 - 22:48
Με αφορμή την επίσκεψη και ομιλία Βουλευτή της Χρυσής Αυγής το Σάββατο και τις υποτιθέμενες εκδηλώσεις φιλανθρωπίας του φασιστικού αυτού μορφώματος στο νησί μας, το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ζακύνθου ομόφωνα δηλώνει πως οι υμνητές του Χίτλερ, του Μεταξά και του Παπαδόπουλου είναι ανεπιθύμητοι!
 
Οι Ζακυνθινοί γνωρίζουν πολύ καλάότι η Χρυσή Αυγή είναι το μακρύ και το πιο βρώμικο χέρι της αστικής τάξης και ότι δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από αυτούς που χαρίζουν τα πάντα στους εφοπλιστές και τους βιομήχανους.
 
Εμείς οι εκπαιδευτικοί μαζί με τους άλλους εργαζόμενους, άνεργους, φτωχούς αγρότες και αυτοαπασχολούμενους του νησιού, πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των συναδέλφων μας σε δεκάδες περιοχές της Ελλάδας, που απομονώνουν το φασιστικό αυτό μόρφωμα.
 
Ο λαός της Ζακύνθου, που στη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου έσωσε τοσύνολο των Εβραίων του νησιού, κόντρα στα σχέδια των Ναζί κατακτητών για μαζική εξόντωσή τους, δεν πρέπει να αφήσει σε χλωρό κλαρί τους ιδεολογικούς απογόνους των δωσίλογων και των Ναζί...
 
Κανείς λοιπόν να μη δεχτεί την «ελεημοσύνη» από τα τσιράκια των εφοπλιστών και των βιομηχάνων. Ο λαός μας δεν είναι ζητιάνος, αγωνίζεται και διεκδικεί αυτά που του ανήκουν.
 
Ούτε σταγόνα νερό στους ναζιστές της Χρυσής Αυγής!
 
Ο Ζακυνθινός λαός έχει καθήκον απέναντι στην Ιστορία του!
 
Έξω οι φασίστες από το νησί μας!
 
 
Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα