ΕΛΜΕ Πειραιά

Καταγγέλλουμε τη φασιστική επίθεση στην Κοκκινιά!

03/11/2021 - 11:06

Καταγγέλλουμε τη φασιστική επίθεση σε μετανάστες στην Παλιά Κοκκινιά την Τετάρτη 27/10/21

Συναδέλφισσες/οι
Η ΕΛΜΕ Πειραιά καταγγέλλει την φασιστική επίθεση σε μετανάστες στην περιοχή της Παλιάς Κοκκινιάς της Τετάρτη 27/10/21. Πρόκειται για μια θρασύδειλη και τραμπούκικη επίθεση.

Καλούμε σε συμμετοχή με τα σωματεία και μαζικούς φορείς του Πειραιά σε συγκέντρωση στην πλατεία Αγ.Σωτήρα στην Παλιά Κοκκινιά την Τρίτη 2 Νοέμβρη στις 18.30

Είναι χρέος μας να μπούμε μπροστά μαζί με τα εργατικά συνδικάτα, την εργατική τάξη για να ορθώσουμε εμπόδιο στη φασιστική δράση, να μην βρουν πεδίο δράσης ούτε σε χώρους εργασίας, ούτε στα σχολεία, ούτε σε γειτονιές, ούτε πουθενά.

Να τονίσουμε για άλλη μια φορά ότι εχθρός μας δεν είναι οι μετανάστες, οι πρόσφυγες, κάθε άνθρωπος διαφορετικού χρώματος, θρησκείας, εθνικότητας αλλά η πολιτική που μας καταδικάζει όλους και χτυπά τα δικαιώματά μας.

Η φασιστική αυτή επίθεση δείχνει για μια ακόμη φορά το πραγματικό πρόσωπο των φασιστών, σαν το μακρύ χέρι του συστήματος που θέλει να διαιρέσει τους εργαζόμενους και να κρύψει τα πραγματικά αίτια της κατάστασης, το ίδιο το κεφάλαιο.

Η απάντηση είναι το δυνάμωμα του κοινού αγώνα όλων των εργαζομένων για καλύτερη ζωή, για να απαλλαγούμε από τον φασισμό και το εκμεταλλευτικό σύστημα που τον γεννά

Οι μεγάλοι αγώνες του προηγούμενου διαστήματος, όπως η τεράστια συμμετοχή στην απεργία- αποχή του κλάδου μας ενάντια στην αυτοαξιολόγηση αλλά και η σημαντική απεργιακή μάχη που έδωσαν οι λιμενεργάτες ενάντια στην εργοδοσία της COSCO και την πολιτική της κυβέρνησης, μας δείχνει το δρόμο.

Οι φασίστες δεν έχουν θέση πουθενά.

Το ΔΣ

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα