ΕΛΜΕ και Σύλλογοι Εκπαιδευτικών ΠΕ

ΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

17/12/2020 - 19:22

Εκτός από την κεντρική παρέμβαση στο Σύνταγμα, συμβολικές παραστάσεις διαμαρτυρίας, παρεμβάσεις σε δημαρχεία και Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, έγιναν και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας (Κρήτη, Θεσ/νικη, Καλαμάτα και αλλού)

Πολύμορφες δράσεις σε Πειραιά και άλλες περιοχές της Αττικής (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Με πολύμορφες δράσεις συμμετείχαν στην Αττική, τα σωματεία των εκπαιδευτικών, στη σημερινή μέρα πανελλαδικής δράσης για την Παιδεία.Στον Πειραιά, εκπαιδευτικοί από την ΕΛΜΕ Πειραιά και τον ΣΕΠΕ Κερατσινίου - Περάματος «Ν. Πλουμπίδης» έκαναν συμβολική κινητοποίηση στην πλατεία Κοραή, τηρώντας όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας. Κατήγγειλαν την αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης, όπως εκφράζεται και με το νομοσχέδιο για την Επαγγελματική Εκπαίδευση, που συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής και πρόταξαν τις πραγματικές ανάγκες των μαθητών και των εκπαιδευτικών σε όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης.

Διαμαρτυρία στο Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας

Σε συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο της Νέας Ιωνίας προχώρησε το πρωί ο ΣΕΠΕ Νέας Ιωνίας - Ηρακλείου - Μεταμόρφωσης «Γ. Σεφέρης». Στο πλαίσιο της κινητοποίησης οι εκπαιδευτικοί πρόβαλαν, μεταξύ άλλων, τα αιτήματα για την ισότιμη πρόσβαση στην τηλεκπαίδευση και το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων.

Κοινή συνέντευξη τύπου ΕΛΜΕ - ΣΕΠΕ Λήμνου

https://youtu.be/qNc8t_6A53A

Παρέμβαση στην ΠΔΕ Ιωαννίνων

https://youtu.be/KsCtCOrsJsM

https://youtu.be/BDslC0mFqPo

 

Βασική Κατηγορία: 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΕΠΕ "Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ" ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα