ΑΣΕ Συλλόγων Πειραιά

Να ανακοινωθούν τώρα όλα τα κενά στη Διεύθυνση ΠΕ Πειραιά

08/09/2020 - 19:37

ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ!

Χθες Σάββατο 5/9  το απόγευμα δημοσιεύτηκαν από τη Διεύθυνση Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ οι σχολικές μονάδες  για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ70 Δασκάλων και ΠΕ60 Νηπιαγωγών Γενικής Αγωγής και καλούνταν οι αναπληρωτές συνάδελφοι να συμπληρώσουν δήλωση προτίμησης ηλεκτρονικά μέχρι Δευτέρα 7/9  στις 11.00 π.μ..

Οι προσλήψεις είναι «σταγόνα στον ωκεανό»,  ο αριθμός των συναδέλφων που προσλήφθηκαν είναι μικρός και δεν καλύπτει το σύνολο των αιτημάτων, όπως έγινε και πριν λίγες μέρες για την παράλληλη στήριξη.  Αυτή είναι η «ετοιμότητα» του υπουργείου Παιδείας  και της κυβέρνησης για να αντιμετωπίσει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών ιδιαίτερα μέσα σε συνθήκες πανδημίας.

Από ότι φαίνεται η κανονικότητα της κυβέρνησης της ΝΔ  συνεχίζεται από εκεί που την άφησε η κανονικότητα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ!

Πρόπερσι, πέρυσι, καταγγείλαμε τη σφαγή σε παράλληλη, τμήματα ένταξης, κενά Νηπιαγωγείων και Δημοτικών κυρίως σε ολοήμερα τμήματα, τα οποία καλύφθηκαν στη Β΄φάση και όχι με πλήρη ανάπτυξη έως τις 16.00 , για παράδειγμα , το ολοήμερο σε πολλά Δημοτικά σχολεία.

Το ίδιο γίνεται και φέτος! Έχουν εξαφανίσει δεκάδες κενά! Είναι σκέτη κοροϊδία το κάλεσμα της Υπουργού προς τους γονείς να εγγράψουν μαζικά τα παιδιά τους στο δήθεν αναβαθμισμένο ολοήμερο!!!

46 κενά Δασκάλων και 28 Νηπιαγωγών σε πρωινό και ολοήμερο είναι τα ακάλυπτα κενά αυτή τη στιγμή στον Πειραιά!

Το ΠΥΣΠΕ Πειραιά συνεχίζει να μην εμφανίζει όλα τα κενά, αλλά μόνο όσα μπορεί να καλύψει, όπως έκανε και πριν λίγες μέρες στην παράλληλη στήριξη!

Είναι δικαίωμα του κάθε εκπαιδευτικού να γνωρίζει όλα τα κενά ανά σχολική μονάδα για να κάνει τη δήλωσή του. . Είναι δικαίωμα του κάθε μαθητή να έχει τον εκπαιδευτικό της παράλληλης και να μην τον μοιράζεται με άλλους 2 και 3 μαθητές.

Η κυβέρνηση μαζί με τις διοικήσεις των διευθύνσεων εκπαίδευσης είναι συνεργοί στο ίδιο έγκλημα!

Δε θα ανεχτούμε να μπουν τα δικαιώματα των  εκπαιδευτικών και οι ανάγκες των μαθητών σε δεύτερη μοίρα.

  • Εδώ και τώρα  καλούμε τους αιρετούς και όλες τις παρατάξεις να πάρουν θέση.
  • Καλούμε τους συλλόγους του Πειραιά να κινητοποιηθούν , να απαιτήσουμε να δοθούν όλα τα κενά, να γίνει βελτίωση θέσης με τη Β΄φάση.

Πειραιάς 6/9/2020

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα